Ανατροπή στην υπόθεση της Άρτεμις Βασίλη. Η μαρτυρία «κλειδί»

0
42

Το «Φως στο Τούνελ»… φώτισε ξανά την υπόθεση εξαφάνισης της 19χρονης Άρτεμης Βασίλη στο Κορωπί, που αγνοείται από την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020.

Πιο συγκεκριμένα, ο μάρτυρας έστρεψε τις έρευνες στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, εκεί που είδε τη 19χρονη αγνοούμενη την επόμενη ημέρα της εξαφάνισής της. Καθόταν μόνη της σ’ ένα κιόσκι, βυθισμένη στις σκέψεις της.
Στη συγκεκριμένη παραλία συνήθιζε να πηγαίνει για μπάνιο με τις φίλες της, όπως αποκάλυψαν οι ίδιες στην οικογένειά της στη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής. Εκεί είχε πάει και με τον πρώην φίλο της, πριν αυτός την απορρίψει και τη διαγράψει από μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Είχα πάει στην Αγία Μαρίνα…»

Ο πρώην σύντροφός της μίλησε στο «Τούνελ» γι’ αυτή τους τη συνάντηση. Φανερά εκνευρισμένος από την έρευνα της εκπομπής, δε φάνηκε ιδιαίτερα πρόθυμος να βοηθήσει και περιορίστηκε στα εξής:

«Μία φορά είχα πάει στην Αγία Μαρίνα για μπάνιο. Ό,τι ήταν να πω το είπα. Άμα μπορούσα να βοηθήσω, θα το είχα κάνει. Τέλος. Την περίοδο που χάθηκε η Άρτεμις, εγώ ήμουν μέσα στο στρατόπεδο. Ήμουν φαντάρος στην Αλεξανδρούπολη».

Ο εισαγγελέας στον οποίο παρέδωσε το Ανθρωποκτονιών το φάκελο της υπόθεσης, θα αποφασίσει αν θα συνεχιστεί η έρευνα με τα νέα δεδομένα ή θα μπει στο αρχείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ