Άνοιξαν το φέρετρο και βρήκαν λάθος νεκρή

0
150

Άναυδοι έμειναν η κόρη, οι συγγενείς και συγχωριανοί που είχαν συγκεντρωθεί στην εκκλησία του χωριού προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο στην εκλιπούσα, όταν άνοιξε το φέρετρο.

Η θανούσα είχε μαύρα μαλλιά και σε τίποτα δεν θύμιζε την γυναίκα που θα κηδεύονταν αφού το γραφείο τελετών είχε μπερδέψει τις σωρούς. Στην εκκλησία επικράτησε πανικός με τους συγγενείς να μην μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους.

Η ηλικιωμένη ζούσε στην Αθήνα, όπου και απεβίωσε και αφού διαπιστώθηκε ο θάνατος της, το γραφείο τελετών ανέλαβε τα διαδικαστικά αλλά και την μεταφορά της στον τόπο καταγωγής της, στην Κορώνεια όπου και θα οδηγούνταν στην τελευταία της κατοικία.

Στον Ιερό Ναό που μετεφέρθηκε η σωρός, διαπιστώθηκε ότι στο φέρετρο υπήρχε λάθος γυναίκα και αμέσως μετά το αρχικό σοκ, το γραφείο τελετών αφού ζήτησε συγνώμη ανέλαβε να επιστρέψει τη λάθος σωρό στην Αθήνα και να επιστρέψει στο χωριό με τη σωστή αυτή τη φορά.

Η λάθος σωρός πήρε το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα και αφού οι συνεργάτες του γραφείου τελετών συννενοήθηκαν μεταξύ τους, παρέδωσαν στη νεκροφόρα την σωστή γυναίκα, την οποία παρέδωσαν τελικά μετά από δύο ώρες στους συγγενείς που περίμεναν για την κηδεία.

Σε όλη τη διάρκεια της αναμονής, η αγωνία συγγενών και συγχωριανών είχε φτάσει στο αποκορύφωμα, αφού και πάλι δεν ήταν βέβαιοι ότι αυτή τη φορά θα παραλάβουν την σωστή νεκρή.

Τελικά και μετά από όλη αυτή την περιπέτεια, το γραφείο τελετών κατέφτασε στην Κορώνεια με την εκλιπούσα και αφού διαπιστώθηκε πως αυτή τη φορά όλα έγιναν σωστά, η κηδεία τελέστηκε, έστω και με μερικές ώρες καθυστέρηση.

Πηγή: lamianow

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ