Δασκάλα είχε σχέση με 13χρονο μαθητή και έκαναν σεξ στην τάξη

0
149
Classroom at Lankenau High School. (Emma Lee/WHYY)

Σε εξέλιξη βρίσκεται μια υπόθεση κακοποίησης ανηλίκου, καθώς μια δασκάλα από το Τέξας διατηρούσε δεσμό για τρία χρόνια με έναν 13χρονο μαθητή, με την σχέση να εξελίσσεται και σε ερωτική, αφού έκαναν σεξ τόσο μέσα στην τάξη, όσο και στο αυτοκίνητο της.

Σύμφωνα με την nypost.com, η 32χρονη Marka Bodine ενδέχεται να καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 40 ετών, σύμφωνα με τους εισαγγελείς, όμως ακόμα η απόφαση δεν έχει εκδοθεί, γιατί ήταν έγκυος.

Όπως αναφέρει το αμερικανικό δημοσίευμα, ο πατέρας δεν είναι ο ανήλικος μαθητής, αλλά κάποιος ενήλικος άνδρας, με την 32χρονη να μένει για 60 μέρες στη φυλακή μέχρι να γεννήσει, ενώ στη συνέχεια θα περιμένει να ακούσει την τελική ετυμηγορία των δικαστών.

Τα μηνύματα στο Fortnite και η στιγμή της αλήθειας

Η Marka Bodine δίδασκε στο Tomball Intermediate School στο Τέξας, όταν γνώρισε τον 13χρονο μαθητή της. Στην αρχή τον προσέγγισε μέσω του δημοφιλούς διαδικτυακού video game Fortnite, όπου αντάλλασσαν μηνύματα, ενώ έπειτα η σχέση τους εξελίχθηκε σε ερωτική.

Έτσι, έκαναν σεξ τόσο μέσα στην τάξη, όσο και στο αυτοκίνητο της, ενώ εκείνη όταν χώρισε, μετακόμισε στο συγκρότημα διαμερισμάτων που έμενε ο ανήλικος.

Η συγκεκριμένη κατάσταση διήρκεσε για τρία χρόνια, μέχρι που η Bodine έπιασε τον διευθυντή του σχολείου και του είπε, ότι δέχεται παρενόχληση από έναν μαθητή της, ο οποίος σκέφτεται να αυτοκτονήσει.

Ο διευθυντής αμέσως υποπτεύθηκε ότι κάνει πήγαινε λάθος και ζήτησε την συνδρομή της αστυνομίας, η οποία εξέτασε εξονυχιστικά όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές της 32χρονης, οπότε και ανακάλυψε τα ερωτικά μηνύματα που ανταλλάσσε με τον μαθητή.

Η σχέση λοιπόν, έγινε γνωστή στις αρχές και πλέον η Marka Bodine κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης 40 ετών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ