Δήλωση-Βόμβα σοκάρει το πανελλήνιο: Γνωστός πολιτικός βίαζε τη 12χρονη στον Κολωνό. «Τον έχω δει να μιλάει πολλές φορές μέσα στην βουλή»!

0
276

Πριν από έναν περίπου μήνα, ο ποινικολόγος Βασίλης Νουλέζας είχε υποστηρίξει πως όταν ο Ηλίας Μίχος, ο βιαστής και μαστροπός της 12χρονης από τον Κολωνό, αποφασίσει να μιλήσει στην ανακρίτρια, «τότε στελέχη από την επιχειρηματική και πολιτική ζωή του τόπου και τον καλλιτεχνικό χώρο, θα βρεθούν με χειροπέδες στη ΓΑΔΑ»!

Μια σοκαριστική, πραγματικά, δήλωση, του γνωστού ποινικολόγου, ο οποίος, μάλιστα, είχε αφήσει και αιχμές κατά της Ελληνικής Αστυνομίας, λέγοντας πως αν ήθελε «θα είχε αντιδράσει ταχύτερα και αποτελεσματικότερα», επισημαίνοντας ότι απεύχεται «άνωθεν παρέμβαση να την γλυτώσουν μεγαλοσχήμονες που μπαινόβγαιναν στο Μάρκετ του Η.Μ. και αναχωρούσαν μαζί τους με πολυτελή οχήματα και έχουν χάσει εσχάτως τον ύπνο τους».

Και να που μέσω του makeleio.gr, έρχεται στο φως ένα συγκλονιστικό στοιχείο για την υπόθεση του παιδοβιαστή Μίχου, το οποίο όχι μόνο βρίσκεται με επίσημο τρόπο ως κατάθεση στην δικογραφία που αφορά τον βιασμό και την μαστροπεία σε βάρος της 12χρονης, αλλά και επιβεβαιώνει «πανηγυρικά» τα λεγόμενα του ποινικολόγου. Όπως αναφέρει ο ιστότοπος, η 12χρονη μίλησε για έναν ακόμη κακοποιητή της. Και, περιγράφοντάς τον, χρησιμοποίησε την φράση «τον έχω δει να μιλάει πολλές φορές μέσα στην βουλή»!

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το edolio5.blogspot.com, η 12χρονη, δεν μπόρεσε να γίνει πιο συγκεκριμένη, αφού οι αστυνομικοί, αλλά και η ανακρίτρια δεν μπορούσαν να της δείξουν φωτογραφίες, όπως έκαναν στην περίπτωση των υπολοίπων υπόπτων, προφανώς, του γεγονότος ότι δεν ήξεραν… από που να αρχίσουν και που να τελειώσουν. Το ανήλικο κορίτσι, πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου, υποσχέθηκε πως μόλις τον ξαναδεί σε εφημερίδα ή στη Βουλή, θα τον «ονοματίσει».

Τεράστια, πλέον, τα ερωτηματικά για τη μέχρι τώρα έρευνα, που παραπέμπει ξεκάθαρα σε συγκάλυψη…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ