Μόνο δέκα λεπτά μπορείτε να αφιερώσετε από το χρόνο σας και μόνο με τρία υλικά να φτιάξετε αυτό το θεϊκό γλυκάκι!
Υλικά
1 λίτρο χυμό ροδάκινο
110 γρ κορν φλάουρ
ινδοκάρυδο
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε τον χυμό ροδάκινο και το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε πάνω στην φωτιά ώσπου να πήξει.
Συνεχίζουμε και αφού πήξει το αποσύρουμε από την φωτιά και το μοιράζουμε σε φορμάκια. Τα αφήνουμε να κρυώσουν. Μόλις κρυώσουν τα ξεφορμάρουμε και τα πασπαλίζουμε ολόκληρα μέσα στο ινδοκάρυδο ή απλά στολίζουμε από πάνω.
Ομάδα Live Kitchen – Πάνος Παπαδάκης
Καλή επιτυχία!