Έκτακτο επίδομα για το καλοκαίρι σχεδιάζει η κυβέρνηση- Δείτε αν είστε δικαιούχος

0
69

Επίδομα καλοκαιριού σκέφτεται η κυβέρνηση προκειμένου να «αναχαιτίσει» το συνεχώς αυξανόμενο κύμα ακρίβειας τόσο στα καύσιμα όσο και σε βασικά προϊόντα, κάνοντας ασήκωτο το καλάθι της νοικοκυράς.

Μετά το έκτακτο δώρο Πάσχα η κυβέρνηση βάζει στο τραπέζι και επίδομα καλοκαιριού με παρεμβάσεις όμοιες με αυτές του Πάσχα που σκοπό θα έχουν να ελαφρύνουν όσο το δυνατόν περισσότερο τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Η έγκριση ενός τέτοιο πακέτου δεν έχει δοθεί ακόμα καθώς μόλις πριν από λίγες μέρες δόθηκαν αρκετά χρήματα για το επίδομα ρεύματος και τη συνέχεια των επιδοτήσεων για τους λογαριασμούς ενέργειας.

Ως λύση για την ενίσχυση των νοικοκυριών η κυβέρνηση προσανατολίζεται να δώσει εκ νέου έκτακτα επιδόματα σε οικογένειες και συγκεκριμένα στους δικαιούχους του επιδόματος παιδιού, σε χαμηλοσυνταξιούχους και στους δικαιούχους των επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ ως αντιστάθμισμα των αυξήσεων που έχουν τινάξει τον οικογενειακό προϋπολογισμό και όχι μόνο, στον αέρα.

Όσο η Ε.Ε. αργεί να δώσει ενιαία λύση στο ζήτημα της ενέργειας τόσο θα έρχεται όλο και πιο κοντά η απόφαση για έκτακτο δώρο και το καλοκαίρι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ