Φρεσκοψημένοι ξηροί καρποί από τη ΒΙΟΚΑΡΠ

0
198

Για όσους θέλουν να απολαύσουν το ποτό τους μόνοι τους ή με παρέα, να καλέσουν φίλους για την γιορτή τους ή για ποδόσφαιρο, να προσέξουν την διατροφή τους με ένα υγιεινό σνακ, ή ακόμα και για να φτιάξουν γευστικά γλυκά, η ΒΙΟΚΑΡΠ είναι η βιοτεχνία ξηρών καρπών που προσφέρει φρεσκοψημένους και γευστικούς ξηρούς καρπούς που διατηρούνται φρέσκοι, ακόμα και όταν τους ανοίξετε!

Η ΒΙΟΚΑΡΠ δραστηριοποιείται στο ψήσιμο, την συσκευασία και την χονδρική πώληση ξηρών καρπών.

Γιατί να επιλέξω ΒΙΟΚΑΡΠ;

Οι λόγοι για τους οποίους η ΒΙΟΚΑΡΠ ξεχωρίζει στην αγορά είναι οι παρακάτω:

-Το ψήσιμο γίνεται σε δικές τους εγκαταστάσεις στην Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας: Οι ξηροί καρποί που θα πάρετε, ψήνονται αποκλειστικά από την ίδια τη βιοτεχνία, διασφαλίζοντας έτσι την άριστη διαδικασία στην παραγωγή και την συσκευασία του προϊόντος.

-Παραδοσιακός φούρνος ψησίματος: Ο τρόπος που ψήνουν τους ξηρούς καρπούς δεν είναι βιομηχανοποιημένος με σκοπό να παράγουν μεγάλες ποσότητες.

Στόχος τους είναι να παράγουν άριστης ποιότητας προϊόν. Οι ξηροί καρποί που θα πάρετε είναι ολόφρεσκοι και εξαιρετικά γευστικοί.

-Άριστη πρώτη ύλη: Η πρώτη ύλη που χρησιμοποιούν για την παραγωγή τους προέρχεται από τις κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις στην διάθεση ξηρών καρπών. Θέλουν να προσφέρουν στους πελάτες τους προϊόντα άριστης ποιότητας.

-Αναγνωρίσιμο προϊόν: Οι ντόπιοι καταναλωτές γνωρίζουν την ποιότητα των προϊόντων τους, με αποτέλεσμα να τα προτιμήσουν, αυξάνοντας έτσι τις πωλήσεις τους στην κατηγορία των ξηρών καρπών.

-Αναγραφή ημερομηνίας παραγωγής: Το προϊόν τους εκτός από την ημερομηνία λήξης, είναι το μοναδικό της αγοράς που αναγράφει ημερομηνία παραγωγής ώστε να ξέρει ο καταναλωτής ότι το προϊόν που κρατάει στα χέρια του είναι φρέσκο.

-Συνεργασίες με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις πώλησης τροφίμων: Το πελατολόγιο τους και οι επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργάζονται, είναι ανάμεσα στις μεγαλύτερες του κλάδου τροφίμων στον νομό Θεσπρωτίας.

Το mamafagito.gr θα μοιράζεται μαζί σας συνταγές με τα ολόφρεσκα προϊόντα της ΒΙΟΚΑΡΠ!

Να είστε σίγουροι ότι θα δώσουν μια ιδιαίτερη γεύση στα φαγητά και στα γλυκά σας!

mix alati mix analata peanuts amygdalo cashius alati foudouki iliosporos karydia

damaskino hourmades verikoko

Δοκιμάστε κι εσείς τα προϊόντα της ΒΙΟΚΑΡΠ στις συνταγές σας, ή απολαύστε τα και σκέτα!

biokarp karta

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ