Η μητέρα της 48χρονης που αγνοείται – «Η κόρη μου είναι μέσα στη λίμνη»

0
199

Η μητέρα της 48χρονης Ευρυδίκης που εξαφανίστηκε στη γέφυρα των Κρεμαστών μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Το παιδί μου 99% από αυτά που μας είπε που ακούσαμε, που άφησε πιστεύω, ότι είναι μέσα στη λίμνη. Αν άντεχε να είναι έξω δεν νομίζω».

Πώς το έμαθε πως η κόρη της εξαφανίστηκε; «Τρώγαμε και σηκώθηκαν τα παιδιά να φύγουνε και στο διάδρομο ο γαμπρός χτυπάει το τηλέφωνο παίρνει ένας φίλος του, στενός φίλος που είχαν συμμαθητή τους και του λέει τι έγινε. Το παιδί λέει “όχι πάλι ρε μαμά” και φεύγουμε με τον γαμπρό φτάνουμε στη γέφυρα και πήρε την αστυνομία και του Κερασοχωρίου και τους λέει η γυναίκα με αυτό και αυτό».

Όσο για το αν ισχύει πως η Ευρυδίκη έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της και γι’αυτό πήγε να αυτοκτονήσει είπε: «Όχι γιατί είχε πάει και την προηγούμενη εβδομάδα στη γέφυρα Επισκοπής και μου τηλεφώνησε ο Νίκος και μου είπε να την πάρω στο viber γιατί ήταν ανεβασμένη επάνω για να την καθυστερήσω μέχρι να πάει εκείνος.

Ανεμίζανε τα μαλάκια και της είπε τι κάνει εκεί και πως θα πέσει και πρέπει να κατέβει και τότε την πήρε τηλέφωνο ο γιος της». Ενώ διέψευσε πως ο γαμπρός της χτυπούσε την κόρη της αλλά θεωρεί πως οφείλεται στην κληνορομικότητα οι ψυχικές διαταραχές που είχε καθώς και ο πατέρας της Ευρυδίκης αυτοκτόνησε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ