Κηδεία Πάνου Νάτση: Η αλλαγή τελευταίας στιγμής και η επιθυμία της οικογένειας

0
84

Σήμερα στις 15:00 στο νεκροταφείο Σχιστού, οικογένεια, φίλοι και συνεργάτες θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον ηθοποιό Πάνο Νάτση, που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του σε ηλικία 31 ετών.

Σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες, η κηδεία αρχικά επρόκειτο να τελεστεί στο Γ’ Νεκροταφείο, όμως υπήρχε αναμονή αρκετών ημερών, με την οικογένεια του ηθοποιού να αποφασίζει τελικά να τη μεταφέρει στο Σχιστό.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, με μια ανάρτηση στα social media γνωστοποίησε την επιθυμία των αγαπημένων ανθρώπων του αδικοχαμένου Πάνου για την κηδεία του.

Συγκεκριμένα, η οικογένειά του και η σύντροφός του ζήτησαν αντί στεφάνων να ενισχυθεί η Διεθνής υποστήριξη γυναικών WOMAN IN NEED, που αφορά στις κακοποιήσεις γυναικών, ενώ υπογράμμισαν πως δε θα ήθελαν να παραστούν δημοσιογράφοι στην κηδεία.

«Στην μνήμη του αγαπημένου μας φίλου που έφυγε τόσο ξαφνικά και τραγικά από κοντά μας η οικογένεια του και η σύντροφός του, αποφάσισαν να ζητήσουν από όλους εμάς αντί στεφάνων να ενισχυθεί η Διεθνής υποστήριξη γυναικών (που αφορά στις κακοποιήσεις γυναικών) WOMAN IN NEED, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, με έδρα στην Βούλα, Υγείας 33 ΤΚ 16673 ΑΦΜ998732508 κ τηλ. 2108996636. Έτσι θα στείλουμε την θετική μας ενέργεια στον πολύτιμο φίλο μας που χάθηκε και που ήταν ένας υπερευαίσθητος άνθρωπος με αξίες», ανέφερε στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του Σ.Ε.Η.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ