«Ο 53χρονος έφερνε τη 12χρονη στον χώρο μου μαζί με καλλιτέχνες και πολιτικούς»

0
99

Σοκαριστικές καταγγελίες για τον κατηγορούμενο για βιασμό και εκπόρνευση της 12χρονης στον Κολωνό έκανε δημοσίως η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη, που συστήνεται ως «πρόεδρος των εκδιδομένων γυναικών Ελλάδος, η καινούρια».

Την ώρα που δύο βιαστές της 12χρονης βρίσκονταν ενώπιον του ανακριτή η κ. Καρατζιώτη δήλωνε χαρακτηριστικά: «Ο 53χρονος ερχόταν στον χώρο μου, εκεί που έχω τον οίκο ανοχής στο Γκάζι και έφερνε και την 12χρονη μαζί του. Την έφερνε για να πάει με πελάτες και μάλιστα με επώνυμους πελάτες. Αυτό γινόταν επί δύο ολόκληρους μήνες, πριν από ένα τρίμηνο περίπου».

Ερωτηθείσα για το πώς η ίδια επέτρεπε να συμβεί αυτό, εφόσον το κορίτσι ήταν ανήλικο, εκείνη απάντησε πως η ίδια δεν το ήξερε, γιατί δεν βρισκόταν εκεί. «Δεν ημουν εκεί, ήταν η υπηρεσία εκεί. Εγω δεν το ήξερα», σημείωσε.
«Δεν έκανε κανείς καταγγελία, γιατί φοβούνταν. Είχε φέρει κι άλλα παιδιά… και κάτι τσιγγανάκια, κάτι παιδιά από τον Κολωνό…», πρόσθεσε.  Η γυναίκα είχε στην κατοχή της και ένα στικάκι, και έλεγε πως στον οίκο ανοχής που διατηρεί έχει κάμερες, και έχει βιντεοσκοπήσει τον κατηγορούμενο με το 12χρονο κορίτσι, που φαίνεται ξεκάθαρα.

 

Αποκάλυψε ότι άφησε τα στοιχεία της στην ανακρίτρια προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί της και να καταθέσει τα όσα γνωρίζει για τη φρικιαστική υπόθεση.

Ερωτηθείσα για τους επώνυμους πελάτες που πήγαιναν στο χώρο που διατηρεί η ίδια στο Γκάζι για να συνευρεθούν με το ανήλικο κορίτσι, ισχυρίστηκε ότι ανάμεσά τους βρίσκονται ηθοποιοί, καλλιτέχνες αλλά και πολιτικοί.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ