Ο ιερέας, ο πολιτικός και ο δημοσιογράφος που εμπλέκονται στην υπόθεση της 12χρονης – Βιαστής 2 ακόμη κοριτσιών ο 53χρονος

0
151

Αφού πλέον υπάρχουν μαρτυρίες που “καίνε” την μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, η κατάσταση φαίνεται πως έχει ξεφύγει, ενώ είναι φανερό πως πρέπει να αναζητηθούν πολλά περισσότερα στοιχεία μέχρι να βγει στη φόρα η αλήθεια.

Σύμφωνα, όμως, με την Super Κατερίνα, οι Αρχές ανακάλυψαν άλλα τρία πρόσωπα που είχαν επαφές με την κοπέλα, καθώς επιθυμούσαν να κλείσουν ραντεβού μαζί της και σε αυτούς περιλαμβάνεται ένας ιερέας, ένας πολιτικός τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και ένας δημοσιογράφος. Στο σημείο αυτό έφτασαν μέσω του υλικού που υπήρχε στο τηλέφωνο του 53χρονου δράστη.

Ιερέας, πολιτικός και δημοσιογράφος, τα νέα πρόσωπα που ανακάλυψαν οι Αρχές για τον βιασμό της 12χρονης
«Υπάρχει υλικό για το ποιος έμπαινε και έβγαινε από το μαγαζί του, από κατάστημα που ήταν κοντά και ο ιδιοκτήτης αρνείται να δώσει το υλικό αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ της εκπομπής εξήγησε πως έγινε γνωστό το όνομα άλλων δύο ανήλικων παιδιών και συγκεκριμένα κοριτσιών που βιάστηκαν από τον ίδιο άνδρα.

 

Έρχονται νέες συλλήψεις από λεπτό σε λεπτό για τον βιασμό της ανήλικης
Μέχρι στιγμής οι βασικοί κατηγορούμενοι έχουν οδηγηθεί από χθες 13/10 στις φυλακές.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε το απόγευμα της Πέμπτης 13/10 η εκπομπή Live News, αναμένονται τις επόμενες ώρες νέες συλλήψεις κι άλλων εμπλεκομένων και συγκεκριμένα η σύλληψη 3 – 4 ατόμων που έχουν ταυτοποιηθεί από τις Αρχές για τον βιασμό της 12χρονης, ενώ ένας από αυτούς φαίνεται να είναι επιχειρηματίας.

Στην εκπομπή μίλησε την ίδια στιγμή και ο Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής αστυνομικός, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ξεκινήσαμε από ψηλά και δυνατά, ήδη στα χεριά μας έχουμε τον φερόμενο ως αρχηγό της σπείρας και τη φερόμενη ως υπαρχηγό. Αν ο 53χρονος είναι αρχηγός του κυκλώματος, τότε θα είναι και αυτή υπαρχηγός γιατί είναι σίγουρο ότι αν αποδειχθεί ότι συνεπικουρούσε, έκανε τις δουλειές μαζί του, έπαιρνε χρήματα, μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε ως υπαρχηγό.

Δε θα αφήσουμε πέτρα πάνω σε πέτρα, είναι πολύ σοβαρό. Είναι ανάστατη όλη η κοινωνία, έχουμε πάθει σοκ. Όποιος είναι υπαίτιος, θα πιαστεί και πρέπει να πιαστεί. Ποιος θα τολμούσε οπόταν όλα τα μάτια είναι στραμμένα στην υπόθεση, έστω και ένα μόριο αυτής να κρυφτεί».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ