Πάτρα – Αποκάλυψη: Γνωστός δημοσιογράφος προτίθεται να καταθέσει στοιχεία υπέρ της Πισπιρίγκου

0
60

Η αποκάλυψη στον αέρα «Αλήθειες με τη Ζήνα».
Οι εξελίξεις «τρέχουν» για την υπόθεση της Πάτρας καθώς έρχονται στο προσκήνιο νέες αποκαλύψεις. Και ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου ετοιμάζεται να καταθέσει εκ νέου αίτηση αποφυλάκισης και μαζεύει μάρτυρες, ώστε να εδραιώσει τη θέση της, η δημοσιογράφος Ρούλα Κουσκουρή, η συνεργάτης της Ζήνας Κουτσελίνη, έλαβε μια πληροφορία που αλλάζει τα δεδομένα.

Ποιος δημοσιογράφος ανατρέπει τα δεδομένα για την Πάτρα;
Σύμφωνα με πληροφορίες γνωστός δημοσιογράφος ενδέχεται να βρεθεί μπροστά στην 18η ανακρίτρια προκειμένου να δώσει μία κατάθεση με στοιχεία σημαντικά που έχει στα χέρια του.

Η Ρούλα Κουσκουρή επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο προκειμένου να διασταυρώσει την πληροφορία, κι εκείνος της επιβεβαίωσε πως έχει σημαντικότατα στοιχεία που μπορούν να ανατρέψουν την υπόθεση της Πάτρας.

Τα ντοκουμέντα που έχει στα χέρια του είναι από πρόσωπο που γνωρίζει πολλά για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Τη μαρτυρία λοιπόν θα την καταθέσει ο ίδιος στην ανακρίτρια. Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος ήρθε σε επικοινωνία με τον δημοσιογράφο, και τον ρώτησε αν προτίθεται να καταθέσει, με εκείνον να λέει πως θα το κάνει καθώς έχει στα χέρια του στοιχεία που ρίχνουν ευθύνες στους γιατρούς.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είναι αυτός ο δημοσιογράφος, ο οποίος έχει στα χέρια του στοιχεία σημαντικά και μαρτυρία συγκεκριμένου προσώπου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ