Πάτρα – Αποκάλυψη «Βόμβα»: «Έτοιμη για έξι νέες διώξεις η αστυνομία»

0
84

Έτοιμη για έξι νέες διώξεις για την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα, αν οι καταθέσεις της κυρίας Τσιόλα και της κυρίας Τσάκωνα και τα πορίσματα Καρακούκη – Καλογρηά για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας είναι αυτά που περιμένουν, αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό.

«Θέλω να δώσω το ρεπορτάζ που έκανα χθες το βράδυ, συνομιλώντας με ανώτατο στέλεχος της Αστυνομίας και θα πω πράγματα που θα ακουστούν πρώτη φορά, με την ευθύνη των λόγων μου. Τέλος αυτής της εβδομάδας περιμένουν οι αστυνομικοί τις δύο καταθέσεις, της κυρίας Τσιόλα και της κυρίας Τσάκωνα. Τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένονται τα πορίσματα Καρακούκη, Καλογρηά. Αν οι καταθέσεις και τα πορίσματα είναι αυτά που περιμένουν, τότε αναμένονται έξι νέες διώξεις, μετά από παραγγελία της ανακρίτριας» αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Συμπληρωματικές διώξεις για τη Ρούλα Πισπιρίγκου για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της Τζωρτζίνας, ανθρωποκτονία κατά Μαλένας, ανθρωποκτονία κατά Ίριδας. Τρεις διώξεις σε συγγενικά πρόσωπα για αμέλεια και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Αυτές οι διώξεις μπορεί να έχουν και πλημμεληματικό χαρακτήρα, άρα δεν θα υπάρχει σύλληψη, αλλά και κακουργηματικό χαρακτήρα που εκεί θα υπάρξουν συλλήψεις. Άρα μιλάμε για 6 νέες διώξεις, τρεις συμπληρωματικές και τρεις καινούριες» εξήγησε ο παρουσιαστής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ