Ραγδαίες εξελίξεις: Δείτε την αλλαγή για το sms στο 13033

0
248

Τι αναμένεται να αλλάξει στις μετακινήσεις για σωματική άσκηση με τον κωδικό «6» – Σήμερα στις 12:00 θα γίνει η εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε χτες ο πρωθυπουργός
Νέο σκληρό Lockdown στην Αττική ανακοίνωσε χτες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Τα νέα μέτρα θα εφαρμοστούν από αύριο, Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου και θα έχουν ισχύ έως και τις 28 Φεβρουαρίου.

Σε έκτακτο διάγγελμα που πραγματοποίησε χτες ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε χαρακτηριστικά: «Από μεθαύριο Πέμπτη και έως τις 28 Φεβρουαρίου θα υπάρξουν αυξημένα περιοριστικά μέτρα στην Αττική. Αυτό σημαίνει ότι κλείνει κάθε μορφή λιανεμπορίου και στο εξής όλες οι βαθμίδες εκπαίδευσης θα λειτουργούν εξ’ αποστάσεως. Εκτός από την ειδική αγωγή που θα συνεχιστεί με φυσική παρουσία. Τα νέα μέτρα θα εξειδικευτούν περαιτέρω αύριο από τους αρμόδιους»

Σήμερα λοιπόν, στις 12:00 το μεσημέρι, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς θα αναφερθεί εξειδικευμένα στην αυστηροποίηση των μέτρων στην Αττική, όπως επισημαίνει η ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Τι αλλάζει στις μετακινήσεις για σωματική άσκηση
Τα νέα μέτρα θα φέρουν αλλαγές και στην σωματική άσκηση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κωδικός 6 με SMS στο 13033 θα αφορά πλέον σωματική άσκηση αποκλειστικά και μόνο κοντά στην κατοικία.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορούν οι πολίτες να πάρουν το αυτοκίνητο και να μετακινηθούν μακριά από την κατοικία τους πχ. για πεζοπορία ή βόλτα στην Πάρνηθα.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αττική θα εξακολουθήσει να ισχύει ως έχει. Δηλαδή θα απαγορεύεται 21:00 με 05:00 τις καθημερινές και 18:00 έως 05:00 τα Σαββατοκύριακα. Κάθε άσκοπη μετακίνηση κατά τις συγκεκριμένες ώρες επιφέρει στους παραβάτες χρηματικό πρόστιμο των 300 ευρώ.

Οι μετακινήσεις για λόγους υγείας, εργασίας και για βόλτα με κατοικίδιο θα επιτρέπονται, όπως και τώρα, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, πάντα με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ