Σεπόλια Εξελίξεις: Η 12χρονη δίνει ονοματεπώνυμα ατόμων που τη βίασαν

0
90

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις αναφορικά με την υπόθεση κακοποίησης και σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης στον Κολωνό, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν πολύ σύντομα νέες εξελίξεις.
Η ίδια η 12χρονη στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς, μιλά για την φρίκη που ζούσε και τον ρόλο του 53χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΜΕΓΚΑ το ανήλικο κορίτσι είπε:

12χρονη: Το τηλέφωνο μου το έκανε αυτός δώρο

Ψυχολόγος: Οι γονείς σου δε σε ρώτησαν που το βρήκες;

12χρονη: Τους είπα ότι μου το έδωσε αυτός, ότι ήταν μια παλιά συσκευή που δεν χρειαζόταν. Στο σπίτι δεν άνοιγα το τηλέφωνο. Έπαιζα μόνο παιχνίδια γιατί φοβόμουν μη δουν τα αδέλφια μου κάτι και το πουν στη μαμά μου.

Ψυχολόγος: Σε εσένα έδιναν τα χρήματα, στο χέρι;

12χρονη: Ναι

Ψυχολόγος: Τι χρήματα σου έδιναν;

12χρονη: 50 ευρώ, κάπου εκεί

Ψυχολόγος: Ήταν διαφορετικές οι τιμές;

12χρονη: Όχι, εκεί ήταν στα 50

Ψυχολόγος: Τα 50 ευρώ τι τα έκανες μετά εσύ;

12χρονη: Πήγαινα και τα έδινα σε αυτόν (σ.σ. τον 53χρονο)

Ψυχολόγος: Έδινες σε κάποιον άλλον;

12χρονη: Όχι ποτέ, γιατί θα μου έλεγαν που τα βρήκες

Οι συνομιλίες της μητέρας της 12χρονης με τον 53χρονο

Στη δημοσιότητα, όμως, έχουν έρθει και τα μηνύματα που αντάλλασσε η μητέρα της με τον 53χρονο.

Μητέρα: Πάει η ζωή μου. Σε καλώ όλη νύχτα, πήγαινες και στον Άγιο Αρσένιο α… θα σου φάω το λαρύγγι, όλοι θα μάθουν τι είσαι.

53χρονος: Ηρέμησε, έλα να τα πούμε

Μητέρα: Να το ανοίξεις εκεί που πρέπει το στόμα σου, εκεί που θα σε πάρουν σηκωτό. Δεν την γλιτώνεις, μας έχεις τρελάνει.

53χρονος: Τα είπατε όλα στη γυναίκα μου, οκ.

Μητέρα: Τι έχεις να πεις;

53χρονος: Οκ εγώ είμαι.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΛΦΑ, η ανήλικη φέρεται πως έχει δώσει ονοματεπώνυμα και σημαντικές λεπτομέρειες για τα άτομα τα οποία την βίασαν στις αστυνομικές αρχές.

Συγκεκριμένα, η 12χρονη έχει κατονομάσει έναν «Μιχάλη» ο οποίος φέρεται πως ήταν αυτ΄λος που τη συνόδευε στα ραντεβού και με βάση τα ως τώρα δεδομένα φαίνεται πως αυτός ο άνδρας συνδέεται με το περιβάλλον του 53χρονου.

Οι έρευνες παράλληλα συνεχίζονται και στο σκέλος της υπόθεσης όσων φαίνεται να συνομίλησαν με το προφίλ της 12χρονης, αριθμός που φθάνει τους 212. Οι συνομιλίες γινόταν μέσω της εφαρμογής blindchat και από αυτές αποτυπώνονται το e-mail αλλά και τα στοιχεία της PayPal κάρτας που χρησιμοποιούνταν για τα φρικιαστικά ραντεβού του παιδιού. Οι περισσότεροι από τους «υποψήφιους πελάτες» φαίνεται να έχουν σήμερα κατεβάσει το προφίλ τους, ενώ κάποιοι από αυτούς εμφανίζονται να αρνούνται τις προτάσεις που εμφανίζεται να τους κάνει το κοριτσάκι λέγοντας πως είναι ακόμη πολύ μικρή.

Το στοιχείο που καίει τη μητέρα και η σύνδεση στο wi-fi που «ξεκλειδώνει» την υπόθεση

Την ίδια στιγμή στο επίκεντρο των ερευνών παραμένει η μητέρα της 12χρονης. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, λοιπόν, υπάρχουν ροές χρημάτων και από την 12χρονη αλλά και από τρίτα πρόσωπα προς τον λογαριασμό της μητέρας. Η 37χρονη γυναίκα έχει ισχυριστεί πως η ανήλικη είχε πάρει την κάρτα της και το IBAN της και με αυτόν τον τρόπο κατατέθηκαν τα ποσά.

Όμως φαίνεται πως το πιο σημαντικό στοιχείο εντοπίζεται στο κοινωνικό προφίλ που είχε δημιουργήσει ο 53χρονος στο όνομα της 12χρονης το οποίο είναι συνδεδεμένο με το wifi της οικίας της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ