Τα 2 μυστικά για να εφαρμόσετε σωστά την κρέμα ματιών

0
267

Απαλές κινήσεις και μικρή ποσότητα!

Η εφαρμογή της κρέμας ματιών βοηθά τόσο στην ενυδάτωση της περιοχής γύρω από τα μάτια, όσο και στη διατήρηση ενός ομοιόμορφου τόνου του δέρματος, έτσι ώστε να μοιάζετε πάντα φρέσκες και ξεκούραστες.

Γεγονός είναι, ωστόσο, ότι οι περισσότερες είτε εφαρμόζουν πάρα πολύ προϊόν είτε τοποθετούν την κρέμα σε λάθος σημεία του προσώπου. Ναι, η κρέμα ματιών πρέπει να πλησιάζει τα μάτια σας, αλλά δεν πρέπει να πηγαίνει στο πάνω βλέφαρο, ούτε πρέπει να χρησιμοποιείται ακριβώς κάτω από τις βλεφαρίδες σας.

Όσον αφορά στην ποσότητα δεν χρειάζεται να το παρακάνετε, καθώς οι κρέμες ματιών είναι αρκετά συμπυκνωμένες και μια σταγόνα μεγέθους μπιζελιού, χωρισμένη στη μέση και για τα δύο μάτια σας είναι αρκετή για να επιτύχετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

Μεγάλη προσοχή, ωστόσο, πρέπει να δώσετε και στο πώς αγγίζετε το ευαίσθητο δέρμα κάτω από τα μάτια σας, εφαρμόζοντας την κρέμα ματιών όσο πιο απαλά γίνεται. Εφαρμόστε, λοιπόν, μικροσκοπικές κουκκίδες από την εσωτερική γωνία κάτω από το μάτι σας σε ημικύκλιο σχήμα μέχρι το φρύδι σας.

Με απαλές και ταμποναριστές κινήσεις με τον παράμεσο, πατήστε στο ημικύκλιο που έχετε σχηματίσει ώστε να διεγείρετε την κυκλοφορία του αίματος, μέχρι το προϊόν να απορροφηθεί καλά. Βεβαιωθείτε ότι δεν τραβάτε ή τεντώνετε το δέρμα σας όσο απλώνετε την κρέμα.

Θυμηθείτε, ωστόσο, ότι δεν πρέπει να πλησιάσετε πολύ τα μάτια σας, για να αποφύγετε τον ερεθισμό. Επίσης, αποφύγετε την εφαρμογή κοντά στα βλέφαρα, εκτός αν το γράφουν οι οδηγίες του εκάστοτε προϊόντος που χρησιμοποιείτε.

Τέλος, αφήστε να περάσουν 2 λεπτά προκειμένου να απορροφηθεί η κρέμα από το δέρμα σας, πριν εφαρμόσετε οποιοδήποτε άλλο προϊόν περιποίησης ή μακιγιάζ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ