Τέλεια μνήμη & συγκέντρωση με Spiroulina PLATENSIS!

0
160

Τα σχολεία και η εξεταστική ξεκίνησαν… Για να έχεις φουλ συγκέντρωση και μνήμη ελέφαντα εμπιστεύσου τη Spiroulina PLATENSIS!

bannerproiontiko (3)

Τι κάνουμε για να ενισχύσουμε τη μνήμη & τη συγκέντρωση;

♦ Ακολούθησε μία ισορροπημένη διατροφή, η οποία βοηθάει στην ενίσχυση της μνήμης. Επίλεξε σαλάτες με πράσινα φυλλώδη λαχανικά που έχουν φολικό οξύ και πρόσθεσε Σπιρουλίνα flakes, που περιέχουν όλες τις βιταμίνες του συμπλέγματος Β ή smoothies με μπανάνα και Σκόνη Spiroulina PLATENSIS που περιέχει αντιοξειδωτικά.

♦ Κοιμήσου αρκετά διότι ο ύπνος ενισχύει τη μνήμη και βοηθά στην αποθήκευση και ταξινόμηση των πληροφοριών που λαμβάνουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

♦ Κατανάλωσε καθημερινά Spiroulina PLATENSIS, που περιέχει:

– Βιταμίνες του συμπλέγματος Β: συμβάλλουν στην ομαλή λειτουργία του εγκεφάλου και προστατεύουν από μειωμένη μνήμη – Υδατάνθρακες: παίζουν σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση της μνήμης είναι το κύριο «καύσιμο» του εγκεφάλου και παίζουν σημαντικό ρόλο.

– Ω-3 λιπαρά οξέα: δρουν ευεργετικά για την ικανότητα απομνημόνευσης.

– Σίδηρος: έλλειψή του προκαλεί αδυναμία συγκέντρωσης και τα κενά μνήμης. #moreinfo H Spiroulina PLATENSIS είναι 100% φυσικό προϊόν, χωρίς έκδοχα, πρόσθετα ή συνθετικές ουσίες που επιβαρύνουν το ήπαρ.

Για μνήμη ελέφαντα.. Βάλε στη ζωή σου τη Spiroulina PLATENSIS

* Βρες τις συνταγές & μάθε περισσότερα για τη Spiroulina PLATENSIS: www.spiroulina.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ