Θάλεια Ματίκα: Φύγαμε από τη φωτιά στην Αγ. Άννα κι εγκλωβιστήκαμε στο Δήλεσι

0
94
Αυτή τη στιγμή είμαστε στο Δήλεσι κι ακολουθούμε τη φωτιά, λέει η Θάλεια Ματίκα.

Έναν ζωντανό εφιάλτη ζει τις τελευταίες ώρες η Θάλεια Ματίκα, καθώς έχει βρεθεί από το ένα μέτωπο φωτιά στο άλλο, στην Εύβοια.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η ηθοποιός περιέγραψε όσα βιώνει:

«Βρισκόμουν στην παραλία της Αγίας Άννας στην Εύβοια από εχθές. Σήμερα, περιμέναμε να δούμε τι θα γίνει γνωρίζοντας ότι υπάρχει φωτιά στις γύρω περιοχές. Όταν λάβαμε το μήνυμα της πολιτικής προστασίας, ξεκινήσαμε οικογενειακώς να επιστρέψουμε».

«Θέλω να πω ότι μου έκανε εντύπωση ότι στην επιστροφή περίμενε ότι θα είχε κίνηση, ότι αρκετός κόσμος θα επέστρεφε. Πιστεύω όμως, ότι ο κόσμος ήθελε να σώσει τις περιουσίες του κι έμεινε πίσω, μου έκανε μεγάλη εντύπωση αυτό το γεγονός. Ερχόμενη τώρα στην Αθήνα και ενώ είχαμε σκοπό να πάμε στο Ωρωπό στο εξοχικό μας, στα Οινόφυτα δεν μπορείς να περάσεις την εθνική.

Πήγαμε με συνοδεία αστυνομίας. Αυτή την στιγμή βρισκόμαστε στο Δήλεσι και δεν ξέρουμε ακριβώς τι έχει συμβεί. Ακολουθούμε την πυρκαγιά. Έχω την ίδια εικόνα, που είχα στην παραλία της Αγίας Άννας. Στην διαδρομή βρήκαμε 10 αυτοκίνητα το πολύ. Έχω την εντύπωση ότι έμειναν πολλά άτομα πίσω».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ