Θύμιος από τον Πύργο: Έχει εντοπιστεί στον Πειραιά – «Βρίσκεται σε κατάσταση πανικού»

0
68

Συγκρατημένη αισιοδοξία για την υπόθεση του Θύμιου από τον Πύργο, που εξαφανίστηκε μετά τη γνωστοποίηση ότι έπεσε θύμα bullying. Όπως γίνεται γνωστό, έχει εντοπιστεί στην περιοχή του Πειραιά.

«Οι περιγραφές που παίρνουμε από εκείνη την περιοχή, ταιριάζουν με τον Ευθύμη, και ενδυματολογικά και ο σωματότυπος, ακόμα και ο μηχανισμός ομιλίας λόγω τραχειοστομίας» αναφέρει συγκεκριμένα ο διοικητής του Silver Alert, Γεράσιμος Κουρούκλης.

 

«Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε σε αναζήτησή του. Έχουμε τέσσερις με πέντε μαρτυρίες, είναι στην περιοχή του Πειραιά αλλά μόλις καταλάβει ότι κάποιος τον κοιτάει πιο έντονα, το βάζει στα πόδια και μέχρι να προλάβουν να μας ενημερώσουν έχει εξαφανιστεί. Δεν ξέρουμε αν γνωρίζει ότι το ψάχνουμε, όμως αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι βρίσκεται σε κατάσταση πανικού και προσπαθεί να ξεφύγει από τους πάντες και τα πάντα», προσθέτει, μιλώντας στο thebest.gr.

 

Όπως υπογραμμίζει ο κ. Κουρούκλης, ο Ευθύμης είναι τρομαγμένος, ζει ως άστεγος και επαιτεί: «Τον έχουν δει να βγαίνει από εγκαταλελειμμένα κτίρια αλλά μόλις τον πλησιάζουν, τρέχει και απομακρύνεται και μιλάμε για πολίτες, εθελοντές χωρίς διακριτικά. Όλα συγκλίνουν ότι είναι εκεί αλλά είναι πολύ τρομαγμένος. Είναι ενημερωμένες με φωτογραφίες πεζές περιπολίες της αστυνομίας αλλά και το λιμενικό σώμα μήπως προσπαθήσει να φύγει προς άλλη κατεύθυνση με πλοίο».

Στο μεταξύ, όπως είπε στο ίδιο μέσο, υπάρχει μια φωτογραφία του Ευθύμη που στάλθηκε με email σε κάποιο μέσο ενημέρωσης και προσπαθούν να βρουν ποιος την έστειλε και πότε είναι τραβηγμένη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ