Τσιμιτσέλης: Τα λόγια του για τη Γερονικολού και το παράπονο για το παιδί

0
280

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε πρόσφατα για τη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού, καθώς και άλλες πτυχές της ζωής του, αναφερόμενος στον προηγούμενο γάμο με τη Βάσω Λασκαράκη και το παιδί του.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του είπε ακόμα πως θα τον προβλημάτιζε αν η κόρη του η Εύα του έλεγε να μην ξαναπαντρευτεί. Αποκάλυψε ακόμα πως αν δεν ήταν ηθοποιός, μπορεί και να ήταν… ψαράς. Άλλωστε το back up plan του, όπως δηλώνει ο ίδιος, αν κάτι πάει στραβά με την υποκριτική, είναι μια φιάλη προπανίου και η βάρκα του πατέρα του.

Τα λόγια του για τη Γερονικολού και το παράπονο για το παιδί
Μιλώντας για την Κατερίνα Γερονικολού εξήγησε πώς είναι να παίζει και στο θέατρο και στην τηλεόραση μαζί της αλλά και τι τον δυσκόλεψε περισσότερο στον ρόλο του γιατρού. Αναφέρθηκε ακόμα και στην κριτική, αν και πόσο τον ενοχλεί, ενώ εξήγησε γιατί καμιά φορά επιλέγει το λάθος από άποψη.

«Με την Κατερίνα λειτουργούμε συμπληρωματικά. Ούτε αποτρεπτικά, ούτε τίποτα. Συμβουλευτικά..», ανέφερε ο ηθοποιός με τους παρουσιαστές να ρωτούν αν η Κατερίνα μπορεί να του ασκήσει κριτική για κάτι. «Εγώ σε αυτήν ναι, αυτή σε μένα όχι», απάντησε ο ηθοποιός και εξήγησε:

«Απλά η Κατερίνα είναι λίγο πιο δεκτική από ότι είμαι εγώ. Εγώ είμαι λίγο πιο ισχυρογνώμων σε σχέση με αυτό που πιστεύω πως είναι το σωστό. Βέβαια πολλές φορές κάνω λάθη και τα έχω παραδεχτεί μετά κόπων και βασάνων. Συζητάμε διάφορα πράγματα και πάντα καταλαβαίνω ποιο είναι τελικά το σωστό. Πολλές φορές μπορεί να επιλέξω και το λάθος από άποψη».

Παράλληλα, μίλησε για τη σχέση του με την κόρη του, Εύα, παραδέχτηκε πόσο τον ενοχλεί που είναι «πατέρας του Σαββατοκύριακου» και αποκάλυψε τι θα απαντήσει στην κόρη του, αν του ζητήσει να μην ξαναπαντρευτεί.

«Με πληγώνει που είμαι πατέρας του Σαββατοκύριακου αλλά αυτά είναι αναγκαστικά», είπε ο ηθοποιός, ενώ πρόσθεσε πως δεν γίνεται ένα ζευγάρι να παραμένει μαζί μόνο για το παιδί όταν όλα έχουν τελειώσει.

«Έχεις μιλήσει για μία έννοια σουηδικού μοντέλου χωρισμού. Θα μπορούσατε για παράδειγμα να βγείτε όλοι μαζί», ρώτησε ο παρουσιαστής τον ηθοποιό με εκείνον να απαντάει: «Όχι αυτό είναι από κέντρο Σουηδία, εγώ είμαι πιο βόρεια. Ούτε και να παίξουμε κάπου μαζί. Δεν θα ήταν σωστό και για τα ζευγάρια που είμαστε τώρα», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Όσον αφορά για το πώς θα αντιδρούσε αν η Εύα του έλεγε να μην ξαναπαντρευτεί ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απάντησε: «Δεν νομίζω πως η Εύα θα μου έλεγε κάτι τέτοιο, είναι πάρα πολύ δύσκολο να μου το έλεγε, αλλά θα με προβλημάτιζε πάρα πολύ. Δεν θα ήθελα να μου βάλει μια απαγόρευση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ