Ανατροπή – “Η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς είναι ξανά μαζί μετά το διαζύγιο!”

0
159

Η ανάρτηση της Σοφίας Καρβέλα πριν λίγες ημέρες προκάλεσε την έκπληξη του κοινού, καθώς αναφερόταν με τρυφερά λόγια αγάπης προς το σύζυγό της και πατέρα των δυο παιδιών της, Θανάση Πανουργιά, με τον οποίον έχουν πάρει διαζύγιο.

“Γιατί είμαι πολύ καλύτερη μαμά από ότι σύζυγος και με κάποιο τρόπο το γνώριζε. Είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να με κάνει να παραμείνω παντρεμένη μαζί του (μετά το διαζύγιο). Είναι αυτός ο άνθρωπος. Ο άνθρωπός μου. Χρόνια Πολλά. Σε αγαπώ” είχε γράψει η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα.
Πάντως, ο διευθυντής του περιοδικού OK! Νίκος Γεωργιάδης μιλώντας στην εκπομπή “Τι λες τώρα” αποκάλυψε πως η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς είναι ξανά μαζί μετά το διαζύγιο που πήραν.

«Είχαν πάρει διαζύγιο. Είναι μαζί, είναι κανονικά μαζί ως ζευγάρι, ως οικογένεια. Με διαζύγιο… Στην οικογένεια Βίσση – Καρβέλα ό,τι ξέρουμε εμείς για συνηθισμένο για αυτούς είναι κάτι άλλο. Πέρασαν μια κρίση στον γάμο τους, είχαν χωρίσει για ένα διάστημα, υπήρξε και ένα διαζύγιο στο ενδιάμεσο αλλά μετά αποφάσισαν ότι δεν μπορούν να είναι μακριά ο ένας από τον άλλον και ξαναέγιναν όπως πριν. Ζουν ως μια ευτυχισμένη οικογένεια. Υπήρξε διαζύγιο και τι έγινε;» δήλωσε ο Νίκος Γεωργιάδης.

nassosoblog.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ