Αντιδράσεις στα social media με την ανάρτηση της Βάνας Μπάρμπα: «Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη»

0
232

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε μια ανάρτηση που έκανε χθες στο facebook, η Βάνα Μπάρμπα για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη… αρκετά πια» έγραψε η γνωστή ηθοποιός, ξαφνιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι τη ρωτούσαν αν κάνει κάποιου είδους πλάκας.

187073406_378158230176907_7781432505892761582_n

Αμέσως, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από κόσμο που έσπευσε να της σχολιάσει.

va2-1-730x751

Λίγα λεπτά μετά, και μετά από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την ανάρτησή της η Βάνα Μπάρμπα επέστρεψε γράφοντας: «Έχω εκφράσει την άποψη μου για τους 2 αυτούς σπουδαίους ηθοποιούς.. δεν πιστεύω ότι κάνανε ότι τους κατηγορούν.. δεν μπορεί τόσο φωτισμένοι άνθρωποι από ταλέντο.. να είναι ικανοί για τέτοια συμπεριφορά.. και ακόμα αν δεν συμφωνείτε μαζί μου.. επιτρέψτε μου να λέω τη δική μου αλήθεια.. έτσι όπως πιστεύω μέσα, μου.. σας ευχαριστώ».

Στη συνέχεια, η Βάνα Μπάρμπα έκανε άλλη μια ανάρτηση, λέγοντας στους διαδικτυακούς της φίλους που αντιδρούσαν σε ό,τι είχε πει, γράφοντας το εξής: «Αγαπητοί φίλοι δυστυχώς δεν διαβάζω.. τι μου γράφετε. Όχι από απαξίωση..προς Θεού. Όλα είναι σεβαστά..και οποιαδήποτε κριτική για μένα καλοπροαίρετη».

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Βάνα Μπάρμπα προκαλεί με δηλώσεις της αφού λίγο καιρό πριν την άσκηση την ποινικής δίωξης κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, είχε δηλώσει αντισυμβατική και πως η ίδια θα χτύπαγε την πόρτα τόσο του ίδιου, λέγοντας ότι θα ήταν μεγάλη της τιμή.

«Θα χτύπαγα την πόρτα του Κιμούλη εγώ ξέρετε είμαι και λίγο αντισυμβατική. Σοβαρολογείτε τώρα; Μιλάτε για έναν τόσο μεγάλο ηθοποιό, για έναν άνθρωπο που ήταν πρότυπο για όλους μας και είναι. Τι είναι αυτά που λέτε; Κάποιες κακές στιγμές δεν αναιρούν την ιστορία κάποιων ανθρώπων. Σας παρακαλώ. Θα ήταν μεγάλη μου τιμή αν μπορούσα να μάθω κάτι από τον Γιώργο Κιμούλη», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε «και ο Πέτρος Φιλιππίδης επίσης».

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης, σε βάρος του οποίου υπήρξε ποινική δίωξη για έναν βιασμό και απόπειρα της ίδιας πράξης κατά συρροή, στην απολογία του αναφέρει πως είναι «θύμα συκοφαντίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ