Αποκάλυψη – Τα πρώτα προβλήματα υγείας του Φιλιππίδη πριν από 12 χρόνια

0
111

Το θέμα Φιλιππίδη και η εισήγηση για την αποφυλάκισή του με περιοριστικούς όρους από την Εισαγγελέα της Έδρας αποτέλεσε χθες πρώτο θέμα στην επικαιρότητα.

Ακούστηκαν και γράφτηκαν πάρα πολλά για την πραγματική κατάσταση της υγείας του, το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη συνέπεια του σοβαρού υποκείμενου του σακχαρώδους διαβήτη και την παρέλευση του 12μηνου κράτησης.
Η αλήθεια λοιπόν είναι πως εδώ και πολλά χρόνια και πολύ πριν ο ηθοποιός βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης κατηγορούμενος για αξιόποινες πράξεις ο ηθοποιός αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας που φυσικά επιδεινώθηκαν ραγδαία τον τελευταίο χρόνο.

Λίγοι θυμούνται την έκτακτη εισαγωγή του ηθοποιού πριν 12 χρόνια σε νοσοκομείο «λόγω υπερκόπωσης» όπως είχε επικοινωνηθεί τότε προς τα έξω.
Τον Οκτώβριο λοιπόν του 2010 ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε οδηγηθεί εσπευσμένα σε γνωστό θεραπευτήριο.

Έκανε εντατικά γυρίσματα για το «50 – 50», σκηνοθετούσε τρεις παραστάσεις και προετοίμαζε την παράσταση «Χάρολντ και Μοντ».

Στο νοσοκομείο τον οδήγησε ένα λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια των προβών. Τότε λοιπόν διαγνώστηκαν τα πρώτα προβλήματα υγείας και συστήθηκε από τους γιατρούς ξεκούραση και πρόγραμμα υγιεινής ζωής.

nassosblog.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ