Μία τέλεια συνταγή από το mamafagito.gr για να αξιοποιήσουμε το μπαγιάτικο ψωμί!
Συνοδεύουν υπέροχα τις σούπες και τις σαλάτες μας.
Υλικά
ψωμί μπαγιάτικο
ελαιόλαδο
σκόρδο σε σκόνη
ρίγανη
Εκτέλεση
Κόβουμε το ψωμί σε κυβάκια και τα στρώνουμε σε λαδόκολλα που έχουμε τοποθετήσει σε ταψί. Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με σκόνη σκόρδου και ρίγανη και ψήνουμε για 20 λεπτά περίπου σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Καλή επιτυχία!