Αυτή είναι η αναγγελία γάμου του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Ποιοι ήταν στο δημαρχείο

0
189

Στην Αλόννησο βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής T-LIVE καταγράφοντας πλάνα από σημείο που έγινε ο κρυφός γάμος του Στάθη Παναγιωτόπουλου με τη σύζυγό του. Ενώ, «βαθύ» φαίνεται να είναι το παρασκήνιο στο «Ράδιο Αρβύλα» καθώς για αυτό το λόγο θέλει την τιμωρία του Στάθη Παναγιωτόπουλου ο Κανάκης.

Η γνωριμία του ζευγαριού μετρούσε λίγους μόλις μήνες, ενώ την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παντρεύτηκε την κατά πολλά χρόνια νεότερη σύντροφό του. Όλες τις λεπτομέρειες για τον μυστικό γάμο παρουσίασε η δημοσιογράφος Μαριλένα Μπάμπου η οποία ταξίδεψε στην Αλόννησο με την κάμερα του T-LIVE.

«Το σημείο στο οποίο έγινε ο γάμος είναι ένα ειδυλλιακό μέρος, μιας και το επιλέγουν πολλά ζευγάρια για τον πολιτικό τους γάμο, κυρίως το καλοκαίρι, λόγω της υπέροχης θέας. Εκεί ακριβώς παντρεύτηκε και ο γνωστός παρουσιαστής, ενώ στον γάμο του ζευγαριού βρέθηκαν μόνο δύο μάρτυρες που υπέγραψαν, αλλά και δύο ακόμη άνθρωποι που βρέθηκαν στο σημείο», ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής.

stathis_panagiotopoulos_paraskinio_krifou_gamou_alonissos

 

Ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Γκιάνης στο T-LIVE για τον κρυφό γάμο του Στάθη Παναγιωτόπουλου
Από τους ελάχιστους που βρέθηκαν στο σημείο την ώρα του γάμου ήταν ο αντιδήμαρχος της περιοχής ο οποίος μίλησε στην κάμερα: «Ο γάμος ήταν μια ευχάριστη στιγμή για εμάς εδώ, έγινε σε κλειστό κύκλο, δεν ήθελε και ο ίδιος πολλά πολλά. Ήμασταν έξι άτομα συνολικά. Ο δήμαρχος, οι μάρτυρες και ένα ζευγάρι που περνούσε τυχαία από εκεί για να θαυμάσει τη θέα. Με το μηχανάκι είχε έρθει να παντρευτεί, δεν ήθελε να βγάλουμε φωτογραφίες. Ήταν χαρούμενος όμως, κανένας δεν περίμενε από τον Στάθη να παντρευτεί, αλλά και η σύζυγός του ήταν κάτι το οποίο ήθελε πολύ», είπε στο T-LIVE.

Ξαφνιασμένοι δηλώνουν την ίδια ώρα οι κάτοικοι στην Αλόννησο οι οποίοι δεν γνώριζαν το παραμικρό για τον γάμο του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Για τον γάμο του ενημερώθηκα μέσα από το διαδίκτυο, δεν ακούστηκε και κάτι βέβαια, κακά τα ψέματα εδώ πέρα ζούμε λίγοι άνθρωποι», είπε μόνιμος κάτοικος.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ