Χαμός με ανάρτηση της Αλεξίου!

0
142

Χάρις Αλεξίου: ΧΑΜΟΣ με ανάρτηση της για τον κορονοϊό και την καραντίνα. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χάρις Αλεξίου θέλησε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση για να μιλήσει για την πανδημία του κορωνοϊού και τα λόγια της, σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στους διαδικτυακούς της φίλους.

Τι έκανε πραφράζονατς στίχους ενός από τα πιο αγαπημένα της τραγούδια. «Αν θέλεις βόλτα βραδινή στην πόλη 300 ευρώ. Αν θέλεις σινεμά 300 ευρώ. Αν θες χορό εκεί που τρέχουν όλοι 300 ευρώ. Ξενύχτι και λοιπά 300 ευρώ. Αν θέλεις κούρσα ως την παραλία 300 ευρώ», έγραψε στη φωτογραφία της άδειας Αθηνάς που ανέβασε η τραγουδίστρια.

.png

Ήταν ξεκάθαρο το μήνυμα της. Οι followers της, πολύ γρήγορα κατάλαβαν ότι η τραγουδίστρια είχε αποφασίσει να αλλάξει τους στίχους του τραγουδιού της «Πες το κι έγινε» για να σχολιάσει με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί για την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Επ’ ευκαιρεία, θυμίζουμε ότι η Χάρις Αλεξίου, κάνει “στροφή” στην καριέρα της. Ανακοίνωσε από το καλοκάιρι την απόφασή της να αφήσει πίσω της το τραγούδι και φαίνεται πως ήδη έκανε την πρώτη “στροφή” στην καριέρα της. Μετά από πολλά χρόνια κατά τα οποία καταπιάστηκε με τη μουσική, η κορυφαία ερμηνεύτρια αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέατρο!

Τι είπε: «Έχω απομακρυνθεί από τραγούδι τελείως. Δεν μπορώ να τραγουδήσω όπως τραγουδούσα παλιά. Και δεν καταδέχομαι να συνεχίσω και να το κάνω αυτό, αν δε μπορώ να το κάνω καλά.

Όχι πως δεν θα με ξαναδείτε κιόλας. Θα με ακούσετε σε λίγο καιρό σε ένα τραγούδι με τη Γιασμίν, ένα ντουέτο που κάναμε μαζί που έχω γράψει τους στίχους στα ελληνικά εγώ και εκείνη τη μουσική και τους στίχους στα ισπανικά. Το ηχογράφησα πέρσι το καλοκαίρι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here