Χατζηπαναγιώτης-Μανέ: Η κουμπαριά και ο τσακωμός

0
219

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» ήταν το βράδυ της Παρασκευής ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σίριαλ  «Εγκλήματα» και αποκάλυψε ότι η σειρά κινδύνεψε να κοπεί στην αρχή λόγω των χαμηλών νούμερων τηλεθέασης.

Παράλληλα ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι στην επόμενη συνεργασία που είχε με την Υρώ Μανέ τσακώθηκαν και μέχρι σήμερα οι σχέσεις δεν έχουν αποκατασταθεί.

«Με την Υρώ τσακωθήκαμε όταν τελείωσαν τα εγκλήματα και συνεργαστήκαμε στο θέατρο Αποθήκη. Ήταν πολύ δυσάρεστο και για τους δυο μας. Ο τσακωμός έγινε 30 Νοεμβρίου και η σεζόν εκείνη τη χρονιά τελείωνε 30 Απριλίου. Μιλάγαμε μόνο πάνω στη σκηνή.

Δεν έχουμε επαφές, δεν βλεπόμαστε. Ήταν ένας σοβαρός τσακωμός. Σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως έχουν και οι δυο άδικο και επίσης έχουν και οι δυο τα δίκια τους. Εγώ θα σου πω ότι είχα δίκιο αλλά δεν έχει καμία σημασία.

Αυτές οι σχέσεις, που είναι σχέσεις ζωής, όταν σπάσει το γυαλί… Με την Υρώ δεν ήμασταν απλώς φίλοι. Ήμασταν κολλητοί φίλοι. Είχα γίνει κουμπάρος της. Ήμασταν πολύ στενά δεμένοι. Το σκέφτομαι με θλίψη όποτε το σκέφτομαι. Να είναι καλά…», είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here