Χειλάκης – Μαξίμου: Οι δυσκολίες να γίνουν γονείς και η παράνομη υιοθεσία!

0
36

Dot: Καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, ήταν σήμερα (11/12), ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Μίλησε για τις διαφορές των ηθοποιών από γενιά σε γενιά, για τη δική του συμπεριφορά όταν βρισκόταν σε θέση ισχύος, για τα εμβόλια, αλλά και τη σχέση του με την Αθηνά Μαξίμου.

«Η δική μου γενιά ήταν πιο πολύ της δουλειάς και της αγάπης προς τον συνάδελφο, από την προηγούμενη. Η επόμενη που αναλαμβάνει τώρα, βλέπω πρακτικές περίεργες και ακούω λάθος συμπεριφορές. Ακού το “πώς μου μίλησε έτσι ο νέος σκηνοθέτης”. Κι εγώ έχω υπάρξει κακός χειριστής όταν ήμουν σε θέση ισχύος. Κάποιες φορές δεν ήμουν καλός συνάδελφος ή καλός αρχηγός. Ήταν τότε στα 30-35 μου. Όταν άρχισαν να μου πετυχαίνουν τα πράγματα δεν είχα ανάγκη να πλακωθώ με κανέναν», είπε αρχικά ο Αιμίλιος Χειλάκης και συνέχισε:

«Δεν με επηρεάζουν τα στημένα τρολ που με βρίζουν. Όταν έχεις γνώμη τότε ασχολείσαι με τα κοινά, άρα δημιουργείς ψηφοφόρους. Δεν διαφωνώ σε όλα με τη ΝΔ, ούτε πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο κόμμα που θα φέρει την αλλαγή. Προοδευτικοί είμαστε όταν καταλαβαίνουμε ότι ένας ανεμβολίαστος φοβάται να κάνει το εμβόλιο, δεν είναι όλοι “ψεκασμένοι”. Εγώ είμαι εμβολιασμένος, αν είμαι ανεμβολίαστος και με κυνηγούσαν έτσι, θα στύλωνα τα πόδια σαν μουλάρι και δεν θα το έκανα. Τα νέα παιδιά είναι πολύ γενναία. Έχουν αντέξει και την οικονομική κρίση και αυτή της πανδημίας. Στη γενιά τους, έλαχε πόλεμος»

Ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε για τη σύζυγό του, Αθηνά Μαξίμου!

«Μέχρι και για παράνομη υιοθεσία είχαμε μιλήσει. Ήταν σα να μιλούσαμε για αμάξι, “αν δεν σας κάνει αυτό σας δίνουμε ένα άλλο”. Δεν μπορείς να καταλάβεις τι έχουμε ακούσει. Διαλέξαμε να μην το κάνουμε, οι νόμιμοι δρόμοι σε φέρνουν σε βαθύ υπαρξιακό πρόβλημα και προτιμήσαμε να γίνουμε εμείς τα παιδιά που δεν κάναμε. Εγώ παντρεύτηκα την Αθηνά που ήμουν ερωτευμένος μαζί της, δεν παντρεύτηκα για να κάνω παιδιά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ