Χώρισε ο Λάτσιος με την Μερκούρη – Τα μάζεψε και έφυγε από την Άνδρο. Το τρίτο πρόσωπο και…

0
126

Στα «πατώματα» είναι η Ελένη Μενεγάκη μετά τον χωρισμό του γιου της, Άγγελου Λάτσιου και της Γαίας Μερκούρη, μετά από έναν τσακωμό για ένα τρίτο πρόσωπο.

 

 

Σύμφωνα με το περιοδικό «Yes», ενώ η 19χρονη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη έκανε ηλιοθεραπεία στα Άχλα, ένας γοητευτικός Ιταλός την προσέγγισε και της ζήτησε μια selfie.
«Είσαι πολύ όμορφη», ήταν τα λόγια που είπε ο Ιταλός στην νεαρή καλλονή, τα οποία άκουσε ο Άγγελος Λάτσιος και έγινε έξαλλος.

«Μακριά από την κοπέλα μου», άρχισε να φωνάζει ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου. Βλέποντας τον φανερά εκνευρισμένο, η Γαία Μερκούρη προσπάθησε να τον ηρεμήσει και εκείνος δεν άκουγε κουβέντα.
Τα όσα ακολούθησαν στην παραλία έμοιαζαν βγαλμένα από ταινία του Χόλιγουντ, με τον Ιταλό να φεύγει κακής κακώς, αλλά και τον τσακωμό ανάμεσα στο ζευγάρι να έχει ως αποτέλεσμα τον χωρισμό.

Η Ελένη Μενεγάκη στεναχωρήθηκε με τον χωρισμό του Άγγελου Λάτσιου και της Γαίας Μερκούρη. Η Γαία Μερκούρη μάζεψε τα πράγματά της και αποχώρησε από τον Άνδρο, ενώ η Ελένη Μενεγάκη, η οποία είχε δεχτεί το κορίτσι στο πλευρό του γιου της, ενώ δεν μπορούσε να δεχτεί και την συμπεριφορά του Άγγελου προς μια γυναίκα.

nassosblog.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ