Χριστίνα Σούζη: Τι συνέβη και θύμωσε στον αέρα του μεσημεριανού δελτίου.

0
42

Στο «Happy Day» μίλησε η Χριστίνα Σούζη και αναφέρθηκε στις σπουδές της, τα λάθη της, αλλά και το σκηνικό στον αέρα του μεσημεριανού δελτίου.

«Η μετεωρολογία προέκυψε όταν σπούδαζα μαθηματικός στην Πάτρα. Δεν ήταν η αγάπη μου από μικρό παιδί, μικρή ήθελα να γίνω γυμνάστρια, αυτό ήταν το επάγγελμα των γονιών μου. Όταν πήγα λοιπόν στο Πανεπιστήμιο, πήρα το μάθημα της μετεωρολογίας και μου άρεσε. Στον ΣΚΑΪ βρίσκομαι 25-26 χρόνια, και 13 από αυτά στο γυαλί.

Δεν αισθάνομαι σταρ της μετεωρολογίας. Κάνω τα λάθη μου, πέφτω έξω όπως πέφτουν κι άλλοι. Με ενοχλούν τα κακά σχόλια όταν είναι άδικα απέναντί μου. Όταν έχουν δίκιο, απαντάω κιόλας. Στην κακοκαιρία Ελπίδα έπεσα έξω στο χρονοδιάγραμμα της κακοκαιρίας», είπε αρχικά η Χριστίνα Σούζη.

Σχετικά με το σκηνικό στον αέρα του ΣΚΑΪ και στο δελτίο με την Εύα Αντωνοπούλου, η Χριστίνα Σούζη είπε: «Έκανα παράπονα όταν μου μείωσαν τη διάρκεια της παρουσίας μου στο μεσημβρινό δελτίο. Θύμωσα με τον εαυτό μου γιατί δεν κατάλαβα τι συνέβαινε. Δεν θέλω να το θυμάμαι καν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ