Σε πέντε χρόνια με αναστολή καταδικάστηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

0
118

Σε πέντε χρόνια με αναστολή καταδικάστηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, για την ανάρτηση «ροζ»  βίντεο με πρώην σύντροφό του, στο διαδίκτυο.
Ο παρουσιαστής δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, ενώ η καταγγέλλουσα, είπε στην κατάθεσή της , ότι την διέσυρε χωρίς ποτέ να μετανιώσει για την πράξη του.

Δυσαρέσκεια προκάλεσε η απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου στην 30χρονη πρώην σύντροφο του άλλοτε μέλους του «Ράδιο Αρβύλα». Υποστηρίζει ότι η δημοσιοποίηση των προσωπικών τους στιγμών εν αγνοία της είναι κακούργημα κι όχι πλημμέλημα.

stathispanagiotopoulos_dikastiria-2048x1175

Αν και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έλαβε την ανώτατη ποινή ως πλημμέλημα, η δικηγόρος της 30χρονης καταγγέλλουσας επικρίνει τη δικαστική απόφαση να μην χαρακτηριστεί τελικά κακούργημα η πράξη του κατηγορούμενου.

Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων, η κ. Αντιγόνη Πρίλη, μιλώντας στον ANT1, επισήμανε πως δεν ελήφθη ομόφωνα η απόφαση αυτή και καθώς ακολουθούν ακόμη δύο δικαστήρια, θα πρέπει να τηρηθεί μία κοινή γραμμή και να χαρακτηριστεί είτε ως πλημμέλημα είτε ως κακούργημα σε όλες.

Στην ερώτηση για το πώς αντέδρασε η 30χρονη στην απόφαση του δικαστηρίου, η κ. Αντιγόνη Πρίλη είπε χαρακτηριστικά: «Ορθά το αναφέρετε. Είναι η ανώτατη ποινή ως πλημμέλημα. Όμως, είναι δυσαρεστημένη η εντολέας μου που δεν χαρακτηρίστηκε ως κακούργημα. Είναι ανεπανόρθωτη η βλάβη που υπέστη η εντολέας. Θα κάνουμε αγωγή για τη βλάβη του υπέστη».

Όσον αφορά την επιλογή του Στάθη Παναγιωτόπουλου να μην παραστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ανέφερε: «Ειλικρινά πίστευα ότι θα εμφανιστεί αν μη τι άλλο κατά μέτωπο και να πάρει μία θέση και να μην αφήνει την κοινή γνώμη και το δικαστήριο να εικάζει τα κίνητρά του. Με απογοήτευσε ως άνθρωπος…»!

Υπενθυμίζεται πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκισης με αναστολή, εμφάνιση μία φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα στον τόπο κατοικίας του, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ