Έρωτας Φυγάς (13/10): Η Αλεξάνδρα επισκέπτεται τον Μάρκο στη φυλακή – Σε σοκ η εγκυμονούσα

0
126

Μετά την προσπάθεια του Ιάσονα να “τελειώσει” τον Μάρκο, η Αλεξάνδρα βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία να τον επισκεφθεί στην φυλακή. Η συζήτησή τους, όμως, θα δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στην σχέση της με την Μαργέτα, ενώ ο καλός της θα μπλεχτεί σε μία κατάσταση που δεν θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη στον Έρωτα Φυγά.

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (13/10) στον Έρωτα Φυγά
Επεισόδιο 19

Η Μαργέτα πείθει τον Ιάσονα να κρατήσει τον Στρατή στη θέση του και αυτός αποφασίζει να του δώσει μια τελευταία ευκαιρία. Η Ελπίδα δείχνει μετανιωμένη για τις πράξεις της και κάνει τα αδύνατα – δυνατά, για να κερδίσει πίσω τον Μιχάλη.

Η Αλεξάνδρα βρίσκει ευκαιρία και καλεί στις φυλακές της Αθήνας, για να μιλήσει με τον Μάρκο. Αυτό που θα μάθει όμως θα την αναστατώσει πολύ και θα την φέρει σε μεγάλη σύγκρουση με την Μαργέτα, ενώ ο ίδιος ο Μάρκος θα βρεθεί άθελα του σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση…

Επεισόδιο 20

Ο Ιάσονας και ο Φίλιππος ετοιμάζουν καινούριες επιχειρήσεις χωρίς να το γνωρίζει η Μαργέτα. Η Βάσω ζητάει γονατιστή συγγνώμη για τον τρόπο που μίλησε πίσω από την πλάτη της Αλεξάνδρας και παίρνει πίσω τη δουλειά της. Η Γεωργία αρνείται πεισματικά να κάνει το ίδιο μέχρι που την αναγκάζει ο Στρατής απειλώντας την πως θα την χωρίσει.

Ο Ιάσονας δίνει χρήματα σε έναν επικίνδυνο άντρα, για να βγάλει από τη μέση τον Μάρκο. Στις φυλακές εμφανίζεται μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, ο Στέφανος Παράσχος. Ο φύλακας ανακοινώνει στον Μάρκο πως σε λίγες μέρες θα είναι ελεύθερος, λόγω της απόφασης της κυβέρνησης να δοθεί αμνηστία…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ