Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Ελένη Μενεγάκη

0
174

Όσοι παρακολουθούν την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega παρατήρησαν τον τελευταίο καιρό ότι η παρουσιάστρια παραπονιόταν διαρκώς για πονοκεφάλους που την ταλαιπωρούσαν. Ήταν τόσο έντονο το πρόβλημά της που η ίδια δεν μπορούσε να το κρύψει ούτε καν στον τηλεοπτικό αέρα

Εκείνοι βέβαια που ανησύχησαν πιο πολύ από όλους ήταν οι συνεργάτες της και οι δικοί της άνθρωποι, με πρώτο τον σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο.

Όταν οι πονοκέφαλοι της Ελένης Μενεγάκη άρχισαν να γίνονται όλο και πιο συχνοί και ενώ η ίδια προσπάθησε να μην δώσει σημασία και να συνεχίσει την δουλειά της, οι δικοί της άνθρωποι, όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Ciaο, την πίεσαν να επισκεφθεί γιατρό προκειμένου να διαπιστώσει τι της συμβαίνει.

Το ίδιο ακριβώς της είπε και ο γιατρός της, ο οποίος ανησύχησε πάρα πολύ με το γεγονός ότι οι πονοκέφαλοι επέμεναν και δεν υποχωρούσαν με τα παυσίπονα, παρά το γεγονός ότι δεν έβλεπε κάποιον προφανή λόγο γι’ αυτούς.

Η Ελένη αρχικά, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ήθελε να υποβαθμίσει το γεγονός επειδή δεν ήθελε φυσικά να κάνει τους δικούς της ανθρώπους να ανησυχήσουν καθόλου.

Παρ’ όλα αυτά, οι πονοκέφαλοι επέμεναν και τελικά η παρουσιάστρια αναγκάστηκε να ακολουθήσει τις συμβουλές του γιατρού της και να εισαχθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Οι γιατροί που την παρακολούθησαν εκεί, έκαναν όλες τις πιθανές εξετάσεις που μπορούν να γίνουν, καθώς ήθελαν να βεβαιωθούν ότι δεν έχουν αφήσει καμία περίπτωση ακάλυπτη. Η Ελένη έκανε με πολλή υπομονή όλες τις εξετάσεις και τώρα περιμένει τα αποτελέσματα, αν και οι γιατροί θεωρούν ότι η υγεία της είναι πολύ καλή. Ένας πιθανός λόγος για τους πονοκεφάλους είναι το στρες υπό το οποίο βρίσκεται η παρουσιάστρια καθώς όλοι ξέρουν πως είναι τελειομανής και θέλει να είναι όλα στην εντέλεια, πολύ περισσότερο όταν έχει κάνει μια νέα αρχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ