Εξελίξεις για την αίτηση αποφυλάκισης του Φιλιππίδη

0
153

Tο Συμβούλιο απέρριψε την αίτηση αποφυλάκισης, υποστηρίζοντας ότι οι καταγγελίες αναφέρονται και σε περιστατικά που τελέστηκαν στο σπίτι του κατηγορούμενου και κατ’ επέκταση κρίθηκε πως μπορεί να τελέσει αντίστοιχα αδικήματα.

petrosfilipidis-2

«Οχι» είπαν οι δικαστες του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας στον Πέτρο Φιλιππίδη, και στο αίτημα του για αποφυλάκιση υπό όρους. Οι δικαστες του Συμβουλίου έκριναν ότι ο κατηγορούμενος ηθοποιος για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, θα πρέπει να παραμείνει στις φυλακές Τριπόλεως όπου κρατείται κι όχι να αφεθεί ελεύθερος με «βραχιολάκι».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Συμβούλιο απέρριψε την αίτηση, υποστηρίζοντας ότι καταγγελίες αναφέρονται και σε περιστατικά που τελέστηκαν στο σπίτι του κατηγορούμενου και κατ’ επέκταση κρίθηκε πως μπορεί να τελέσει αντίστοιχα αδικήματα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι και το δικαστικό συμβούλιο έκρινε πως υπάρχουν αποχρώσεις ενδείξεις ενοχής του ηθοποιού καθώς και ότι παραμένει ύποπτος τέλεσης αξιόποινων πράξεων όπως είχε κρίνει η ανακρίτρια.

Οι δικαστές απέρριψαν επίσης τον ισχυρισμό του κρατούμενου ότι συντρέχουν λόγοι υγείας και γι’ αυτό πρέπει να αποφυλακιστεί υπό όρους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ