Η αλήθεια για την σχέση της Νίνου με τον Φιλιππίδη – Η κατάρρευση και το τρίτο πρόσωπο

0
147

Είναι γνωστό σε όλους πως η σχέση τους τα τελευταία τρία χρόνια δεν πήγαινέ καθόλου καλά. Σας το θυμίζω για να καταλάβετε τις αποκαλύψεις που έρχονται. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρο ρεπορτάζ μου, ο ηθοποιός  διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση και είχε φύγει απο σπίτι. Είχε νοικιάσει ένα διαμέρισμα στο κέντρο όπου ζούσε τον έρωτα του με νεαρή ηθοποιό.

Η γυναίκα του το γνώριζε. Μάταια προσπαθούσε να τον φέρει πίσω ώσπου τελικά μια απειλή διαζυγίου τον έκανε να επιστρέψει. Καθώς βλέπετε ήθελε και να φαίνεται καλός σύζυγος στους θαυμαστές του αλλά να κάνει και  τη ζωή του.
Η  γνωστή χορογράφος θέλοντας έτσι να κλείσει στόματα άρχισε να ανεβάζει στόρι με τον Φιλιππίδη να διαβάζει εφημερίδα στο σαλόνι του. Ήθελε να δείξει την απλή καθημερινότητα ενός αγαπημένου ζευγαριού. Και ξαφνικά έσκασαν οι καταγγελίες.

Η πρώτη αποκάλυψη τάραξε την ηρεμία τους όμως τα πράγματα δεν ήταν και τόσο τραγικά από νομικής πλευράς με αποτέλεσμα η Ελπίδα Νίνου να θέλει να χωρίσει. Είχε ανεχτεί τα κέρατα όμως όταν βγήκε στην επιφάνεια και η κακή συμπεριφορά του εκεί ήταν που αποφάσισε να ζητήσει διαζύγιο.
Του το είπε κιόλας καθώς του τόνισε πως θέλει να προστατεύσει το παιδί τους. Όμως οι εξελίξεις ήταν πολύ δυσάρεστες αφού συνεχίστηκαν οι καταγγελίες με τις τρείς ηθοποιούς να στέλνουν στον τάκο τον Φιλιππίδη. Η απόφαση σκληρή. Προφυλάκιση και αργότερα  κρίθηκε και επικίνδυνος για να αφεθεί μέχρι τη δίκη.

Εκεί η Ελπίδα λύγισε… δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη. Πράγματι η ψυχολογία του άνδρα της ήταν χάλια… δεν έτρωγε στην φυλακή, δεν μιλούσε… έτσι αποφάσισε να του σταθεί. Για χάρη του παιδιού τους που παρά τα όσα έζησε, δεν θα ήθελε τον πατέρα του να καταρρεύσει γιατί…της το είπε ξεκάθαρα. “Ελπίδα αν με αφήσεις δεν θα το αντέξω…”

nassosblog.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ