Η κομμένη σκηνή στο Καφέ της Χαράς και η αντιεπαγγελματική συμπεριφορά-Βίντεο

0
224

Στην εκπομπή Ευτυχείτε μίλησε το πρωί της Παρασκευής (12-02) ο Περικλής Λιανός.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς Το Καφέ της Χαράς, μίλησε για την κομμένη σκηνή της σειράς, εκφράζοντας τις αντιρρήσεις του ενώ αναφέρθηκε και σε αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάματος.

«Τα γυρίσματα συνεχίζονται με πολλή χαρά. Ναι αυτά εμείς τα γυρίσαμε τον Οκτώβριο, υπήρχε μια σκηνή που ο Ιάσονας κυνηγούσε να βιάσει τη Βάλια Δεν πιστεύω ότι έπρεπε να κοπεί από τη στιγμή που γράφτηκε, που υπήρχε μια έγκριση. Δεν έπρεπε να κοπεί χωρίς να έχει δώσει την έγκριση ο Χάρης και η Άννα», λέει με τον ίδιο να αναφέρει σχετικά με τις καταγγελίες:

«Δεν έπεσα από τα σύννεφα καθόλου, τα ξέραμε και από αυτά που ξέραμε ένα 5% έχει βγει. Υπάρχουν κι άλλα πρόσωπα που φέρονται άσχημα. Την εμπειρία του Απόστολου Καμιτσάκη την ήξερα όπως και για πολλά παιδιά με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, είχα παίξει και σε σήριαλ μαζί του… Το ήξερα. Τι τρέλα κι αυτή να καλείς τα παιδιά και να τους λες αυτό. Εγώ γύριζα μια ταινία μικρού μήκους και μου λέγανε τα παιδιά ότι πήγαν εκεί και τους ζήτησε αυτό. Τους έλεγα “παιδιά που πάτε;” Eιχα πάει με έναν θίασο να παίξουμε και στο θίασο που προηγείτο ο πρωταγωνιστής είχε πάρει το ταμείο και είχε φύγει γιατί του χρωστούσαν χρήματα. Δεν σκέφτηκε ότι οι συνάδελφοί του δεν είχαν χρήματα να πληρώσουν το ξενοδοχείο και το φαγητό τους. Τέτοιος εγωισμός, και είναι από τα πρόσωπα που βλέπουμε, αυτό έγινε το 2014», ανέφερε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ