Η Σπυροπούλου ζήτησε την απόλυση πασίγνωστης παρουσιάστριας;

0
102

Το πρωί της Τετάρτης παίχτηκε απόσπασμα από όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη στην Αννίτα Πάνια στην  εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;». Μάλιστα, η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόλυσή της από τον Alpha και στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Μετά από 25 χρόνια καριέρας, φτιάχνοντας παρουσιάστριες, προγράμματα και όλα τα σχετικά, νιώθεις ότι σε απολύουν. Ενώ έχει πεθάνει πριν μία εβδομάδα ο αδελφός μου, όλοι να με ρωτάνε πώς είμαι και τι κάνω, φεύγω για την κηδεία, γυρίζω πίσω για να κάνουμε, ενώ δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος για να ολοκληρώσει τις εκκρεμότητες για τον αδελφό μου. Ήμουν ο μοναδικός του άνθρωπος. Φεύγω, γυρίζω για να κάνουμε πρεμιέρα, κάνουμε 19% και ο ανταγωνισμός 9%. Το 19% μας δυσαρεστεί. Τη δεύτερη μέρα κάνουμε 15%, εκεί τα βάφουμε μαύρα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θέλω αυτό το πρόγραμμα που έχω βγάλει στον αέρα να γίνει με τη μία Ελένη Μενεγάκη. Ε δεν μπορείς να γίνεις με τη μία. Θέλει πολλή δουλειά και να στρώσεις πωπό κάτω” είπε η Ζήνα Κουτσελίνη αρχικά.

b02fa2e0de329576c1db6853d1f3df0952178cb7.671.411.42f9d2da191394aad090e42f00711ec2cdd9f433

Τότε η Αννίτα Πάνια ρώτησε τη Ζήνα Κουτσελίνη αν ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εκείνη που ζήτησε να απολυθεί, με την ίδια να απαντάει : «Δεν έκρυψα ποτέ ότι μιλάω για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Αν ήταν εκείνη ή κάποιος άλλος από το πρόγραμμα που ζήτησε την απόλυσή μου, δηλαδή ο Καλημέρης… Ξέρεις τι έχω; Αγάπη. Αυτό να κρατήσεις από εμένα. Αν υπάρχει αυτή η κασέτα ντοκουμέντο αύριο, θα υπάρχει μόνο αγάπη. Και για αυτό το πλάσμα που πριν σου είπα ότι μετά την κηδεία του αδελφού μου, δύο εβδομάδες μετά, με έδιωξε, αγάπη συνεχίζει να υπάρχει»

‘Όλη την συνέντευξη θα την δούμε την Πέμπτη στις 00.15

newspistol.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ