Η συνέντευξη του Μουτσινά και η απάντηση της Ηλιάκη

0
206

Η Μαρία Ηλιάκη που βρίσκεται στη θέση της Κατερίνας Καραβάτου για σήμερα 20/11 – αφού η δεύτερη περνάει δύσκολες στιγμές και είναι εκτός εκπομπής – απάντησε στον Νίκο Μουτσινά σχετικά με την κόντρα τους, μετά την συνέντευξη που παραχώρησε.

«Με την Μαρία όντως δεν έχω μιλήσει πολύ καιρό, όπως είπε. Δεν έστειλα δώρο για το παιδί της και μπορεί να θεωρηθεί γαϊδουριά σε κάποιες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά δεν έχει συμβεί κάτι. Την έχουν καλέσει στην εκπομπή, την έχουν πάρει για να βγει σε τηλεφωνική έστω ή καλεσμένη όλα αυτά τα χρόνια και δεν έρχεται. Δεν είχε παιδί, όταν την καλέσαμε, τώρα έχει παιδί. Δεν καταλαβαίνω τι έχει γίνει» είπε ο παρουσιαστής καλεσμένος στην εκπομπή Ανοιχτά.

Η απάντηση της Ηλιάκη στον Μουτσινά
Στις δηλώσεις αυτές λοιπόν, απάντησε η Μαρία Ηλιάκη και θέλησε να βάλει ένα τέλος σε όλο αυτό που έχει ξεκινήσει, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να μιλήσει ποτέ ξανά δημόσια για το γεγονός και ότι έχουν να πουν θα το πουν σε προσωπικό επίπεδο.

«Τώρα περιμένετε όλοι από μένα να πω κάτι. Δε μου αρέσει να απαντάω μέσα από εκπομπές. Θα το κλείσω το θέμα γιατί εγώ το ξεκίνησα κατά λάθος. Έχω και εγώ μια ευθύνη όταν τις προάλλες είπα πως με στενοχώρησε πως δε μου έχει ευχηθεί για το παιδί. Δεν έπρεπε να το πω στο αέρα. Έπρεπε να το πω στον ίδιο, αφού με είχε πειράξει.

Θα ήθελα να μην ξαναμιλήσω για τον Νίκο. Αλλά αυτό το λέω με πάρα πολύ καλή διάθεση. Γιατί το είπα και προχθές σε μια γραπτή συνέντευξη και το γραπτό είναι πολύ διαφορετικό από το προφορικό… Και μεταφέρθηκε μετά στα σάιτς ότι δε θα ξαναμιλήσω ποτέ για αυτόν. Δεν το είπα με αυτή τη διάθεση. Είπα απλά ότι είναι κάτι μεταξύ μας και θέλω να το λήξουμε εδώ. Δε θέλω να ξαναμιλήσω τηλεοπτικά και δημόσια. Στο μεταξύ μας έχουμε να πούμε πολλά.

Τηλεοπτικά και δημόσια δε θα ήθελα να ξαναπώ τίποτα, γιατί σέβομαι τη σχέση που έχω με τον Νίκο. Δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ η αλήθεια είναι. Το θέμα κλείνει εδώ και τα υπόλοιπα κάποια στιγμή από κοντά» είπε η Μαρία Ηλιάκη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ