Η Βάσια Τριφύλλη έκανε χαμό για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Σκάσε κι εσύ τώρα! Μίλα μωρή Λίτσα»

0
186

Η Βάσια Τριφύλλη ήταν καλεσμένη στο Πρωινό και όταν η κουβέντα έφτασε στον Πέτρο Φιλιππίδη, η ηθοποιός μίλησε πολύ ανοιχτά, δημιουργώντας αρκετές στιγμές αμηχανίας στη Φαίη Σκορδά, τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και την Λίτσα Πατέρα που ήταν παρούσα στη συζήτηση.

«Δεν τους έβαλα εγώ φυλακή! Εγώ δεν του άρεσα, δεν μου την έπεσε. Θα μου πεις γιατί δεν πήγα να του αστράψω δυο χαστούκια. Δεν έτυχε να βρεθούμε. Θα το έκανα.

Εμένα, οι φίλοι που έχω και τους αγαπώ, δεν γκρεμίζονται από τη μία στιγμή στην άλλη. Αν τον έβλεπα από κοντά θα του έλεγα ότι τον αγαπάω. Δεν του είπε η γυναίκα του για τις πράξεις του, θα το πω εγώ; Σε ρούμπωσα. Σκάσε κι εσύ τώρα!», είπε η Βάσια Τριφύλλη απευθυνόμενη στον Γιώργο Λιάγκα και συνέχισε αναφερόμενη στη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη:

«Δεν είπα εγώ ότι θα είναι θριαμβεύτρια και θα κάνει παρέλαση «ο άντρας μου είναι φοβερός εραστής», όχι. Το ότι έμεινε και δεν έφυγε της δίνει κι ένα μεγάλο βραβείο από όλους μας. Άντεχα εγώ τέτοιο πράγμα τώρα; Μίλα μωρή Λίτσα, εσύ ξέρεις πως…», είπε η Βάσια Τριφύλλη και συνέχισε:

«Πήγαινε και της έδινε αναφορά ρε Φαίη, πόσες βίασε σήμερα;

Τι σιγουριά όμως κι αυτή η καημένη η Ελπίδα; Γεια σου ρε Ελπίδα»!

«Για τις αιτίες που είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης στην φυλακή, όχι, δεν τον λυπάμαι. Κι αν είναι και κάτι που γίνεται κατ’ εξακολούθηση και δεν μπορεί να το ελέγξει, να του βάλουμε και έναν φερετζέ κάπου, σε κάποιο σημείο του κορμιού του. Εσύ κατάλαβες Λίτσα, φαίνεται, όλοι καταλάβαμε», ανέφερε η Βάσια Τριφύλλη.

zappit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ