Κέικ μήλο-μπανάνα της Λένας

0
427

Το φρεσκοψημένο κέικ κάνει -με μαγικό τρόπο- το κάθε σπίτι να μυρίζει Κυριακή. Το κέικ είναι για όλες τις ώρες. Για τον πρώτο καφέ ή βούτηγμα στο γάλα των παιδιών, για το σνακ στο σχολείο ή το γραφείο, για τις απογευματινές “υπογλυκαιμίες” ή τις βραδινές λιγούρες!

Μοσχομυρωδάτο, πεντανόστιμο και αφράτο κεκάκι με μήλο και μπανάνα

Υλικά

250 γρ βιτάμ, 2 κούπες ζάχαρη, 1 κούπα γάλα, 4 αυγά ,2 βανίλιες, 500γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, 2 μήλα και 1 μπανάνα κομμένη σε κύβους

Εκτέλεση

Βάζουμε όλα τα υλικά στο κάδο του μίξερ εκτός από τα μήλα και τη μπανάνα και τα χτυπάμε στο δυνατό για 7 λεπτά. Μετά ρίχνουμε μέσα στο μείγμα τα φρούτα και ανακατεύουμε με μια  μαρίζ. Ρίχνουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη η και αλευρωμένη φόρμα. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα περίπου ανάλογα τον φούρνο.

Ευχαριστούμε για τη συνταγή και τη φωτογραφία, την αγαπημένη φίλη του mamafagito.gr Λένα Χελά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ