Κι όμως το έκαναν: Απίθανη εξέλιξη με Φιλιππίδη- Λιγνάδη εντός φυλακών

0
218

Τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών έκαναν λόγο για έναν Πέτρο Φιλιππίδη σκιά του εαυτού του. Δεν ήθελε να μιλήσει σε κανέναν, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι βρισκόταν στις φυλακές και φοβόταν ακόμα και η σκιά του.

Μάλλον όμως η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική. Μετά τις… αναγνωριστικές πρώτες μέρες ο Πέτρος Φιλιππίδης όχι μόνο άρχισε να συνηθίζει, αλλά έχει ενταχθεί πλέον στο περιβάλλον των φυλακών.

Μάλιστα μια είδηση που δημοσιεύσουν σήμερα «Τα Νέα» μοιάζει σχεδόν απίστευτη αν αναλογιστεί κανείς τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών. Σύμφωνα με αυτή λοιπόν Πέτρος Φιλιππίδης και Δημήτρης Λιγνάδης πρόκειται να ανεβάσουν κωμωδία μέσα από της φυλακής τα κάγκελα.

Όπως αποκάλυψε το Cnn Greece στη θεατρική παράσταση, που ετοιμάζεται στο πλαίσιο των προγραμμάτων πολιτιστικών δραστηριοτήτων και δημιουργικής απασχόλησης- επιμόρφωσης για τους κρατούμενους, πρόκειται να συμμετάσχει και ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης.

Οι θεατρικές παραστάσεις εντός των φυλακών της χώρας είχαν «παγώσει» λόγω της πανδημίας του κορωνοιού αλλά πλέον ετοιμάζονται να αρχίσουν σιγά-σιγά με τους κρατούμενους να ανυπομονούν να συμμετάσχουν σε αυτές μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού τους. Φαίνεται λοιπόν ότι εκτός από τον Δημήτρη Λιγνάδη στην παράσταση θα έχει ενεργό ρόλο και ο Πέτρος Φιλιππίδης. Πράγμα που σημαίνει ότι πλέον και οι δυο τους συμβιβάζονται με την ιδέα ότι ίσως μείνουν αρκετό διάστημα εντός φυλακών. Μεγαλύτερο σίγουρα από αυτό που υπολόγιζαν αρχικά…

Το μόνο που μένει να ξεκαθαρίσει πλέον είναι αν έχουν μοιραστεί όλοι οι ρόλοι. Γιατί αν αληθεύουν οι φήμες που κυκλοφορούν εσχάτως ίσως ο θίασος των φυλακών αποκτήσει και νέο μέλος σε λίγες μέρες. Γνωστό και καταξιωμένο…

instanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ