Κολωνός: Δε φαντάζεστε ποιοι εμπλέκονται στην υπόθεση της 12χρονης

0
131

Πυκνώνουν οι φόβοι και οι υποψίες των αξιωματικών της αστυνομίας πως βρισκόμαστε ενώπιον ενός μεγάλου κυκλώματος σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών, μετά την αποκάλυψη της ανατριχιαστικής υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης στον Κολωνό.
Η διευθύντρια του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, Κέλλυ Ιωάννου, μιλώντας στο MEGA, τόνισε ότι «η υπόθεση θα συνεχίσει να μας απασχολεί αρκετό καιρό» ενώ ανέφερε πως «τα στοιχεία με τα οποία βρίσκονται αντιμέτωποι ολοένα και θα μας σοκάρουν αναφορικά με τους εμπλεκόμενους».

Η κ. Ιωάννου έκανε λόγο για την εφαρμογή που χρησιμοποιούσαν οι εμπλεκόμενοι, εξηγώντας πως πρόκειται για μια ανώνυμη πλατφόρμα, στην οποία μπορεί κάποιος να ανταλάσσει πληροφορίες με κάποιον άλλον, χωρίς να γνωρίζει την ταυτότητα του. Για αυτό το λόγο τα ως τώρα δεδομένα συνηγορούν πως πίσω από την φρικτή αυτή υπόθεση, υπάρχει οργανωμένο κύκλωμα.

Κρίσιμη είναι η έρευνα των ηλεκτρονικών συσκευών που έχουν κατασχεθεί, όπως και τα όσα θα αποκαλύψουν υπολογιστές και λάπτοπ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ