Ομολόγησαν τις σεξουαλικές επαφές με την 12χρονη Μίχος και Σοφιανίδης

0
72

Ενώπιον του εισαγγελέα βρίσκονται αυτή την ώρα οι δύο κατηγορούμενοι για τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας τους ενώπιον του ανακριτή.
Ο 53χρονος κατηγορούμενος, Ηλίας Μίχος, φέρεται να παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με την κοπέλα, δηλαδή δέχτηκε την γενετήσια πράξη με ανήλικη που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη, αλλά αρνείται τον βιασμό και την κατάχρηση ανηλίκης ή ασέβεια δηλαδή και αρνείται τις υπόλοιπες κατηγορίες για τις οποίες διατήρησε το δικαίωμα σιωπής.

Ο 42χρονος κατηγορούμενος, Γιάννης Σοφιαννίδης φέρεται να κατέθεσε ότι είχες σεξουαλικές επαφές έναντι αμοιβής με το ανήλικο κορίτσι χρησιμοποιώντας την εφαρμογή και ότι πλήρωνε το ίδιο το κορίτσι και όχι το συγκατηγορούμενό του.

Και οι δύο μιλάνε για παραπάνω από για φορά επαφή με την ανήλικη κοπέλα.

Δικηγόρος 12χρονης: Βάσιμη η μαρτυρία ότι την εξέδιδε σε οίκο ανοχής
Βάσιμη χαρακτήρισε τη μαρτυρία της γυναίκας η οποία νωρίτερα είχε δημοσίως καταγγείλει ότι το παιδί εκδίδονταν από τον 53χρονο στον οίκο ανοχής της, η συνήγορος της 12χρονης, Ταραχοπούλου Ασπασία.

Παράλληλα, ανέφερε πως την Πέμπτη το παιδί θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση ώστε να επιβεβαιώσει όλα αυτά και εκτίμησε ότι υπάρχουν κι αλλα παιδιά έπεσαν θύμα εκμετάλλευσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ