Κρέμα ζαχαροπλαστικής (πατισερί)

Η πιο αφράτη και εύκολη κρέμα ζαχαροπλαστικής από το mamafagito.gr

Βελούδινη και γλυκιά! Χρησιμοποιείται ως βάση ή υλικό σε πολλές γλυκιές παρασκευές.

Υλικά
10 κουταλιές κορν φλάουρ
5 κούπες γάλα
2 κουταλιές βούτυρο
2 αυγά
1 κούπα ζάχαρη
2 Βανίλιες

Εκτέλεση

Σε μία μεγάλη κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα, το κορν φλάουρ, τη ζάχαρη και τις βανίλιες και ανακατεύουμε να διαλυθούν όλα.

Κατόπιν σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά καλά και τα προσθέτουμε στο γάλα στην κατσαρόλα που έχουμε βάλει στην άκρη.Ανακατεύουμε με ένα συρμα γρήγορα και την βάζουμε πάνω στη φωτιά για να δέσει ανακατεύοντας τη.Όσο θα δένει προσθέτουμε και το βούτυρο.

Όταν θα δούμε να δένει η κρέμα την αποσύρουμε από τη φωτιά. Την αφήνουμε να κρυώσει και είναι έτοιμη για χρήση να τη χρησιμοποιήσουμε για τις παρασκευές των γλυκών μας.

Καλή Επιτυχία!

Σχετικά άρθρα

Σχόλια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social

2,712ΥποστηρικτέςΚάντε Like
144ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
378ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
spot_img

Πρόσφατα