Λασκαράκη – Τσιμιτσέλης ξανά «μαζί» μετά από 5 χρόνια χωρισμού

0
271

Το πρώην ζευγάρι 11 χρόνια μετά την «Πολυκατοικία» και 5 χρόνια μετά τον χωρισμό του θα συμμετέχει στη νέα κωμική σειρά του Mega «Μαίρη – Μαίρη – Μαίρη»

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εδώ και χρόνια έχουν χωρίσει όμως η υποκριτική τους φέρνει και πάλι κοντά. Οι δυο ηθοποιοί 11 χρόνια μετά την «Πολυκατοικία» συναντιούνται ξανά στη νέα κωμική σειρά του Mega με τίτλο «Μαίρη Μαίρη Μαίρη».

Σύμφωνα με το σενάριο η Βάσω Λασκαράκη, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Νίκη Λάμη βρίσκονται στους τις τρεις πρωταγωνιστικούς ρόλους και ζουν μία γνώριμη σε όλους μας καθημερινότητα με απρόοπτα, παρεξηγήσεις και σπαρταριστές ιστορίες.

Στο πλευρό των τριών κυριών βρίσκεται μια πλειάδα από ηθοποιούς. Ανάμεσα σε αυτούς και ο πρώην σύζυγός της Βάσως Λασκαράκη, Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος κάνει μια guest εμφάνιση.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε το πρώην ζευγάρι να εμφανίζεται μαζί στην τηλεόραση πέντε χρόνια μετά τον χωρισμό του.

Η γνωριμία και ο χωρισμός
Η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης γνωριζόντουσαν για αρκετά χρόνια, ήρθαν κοντά όταν έπαιξαν μαζί στην «Πολυκατοικία», όπου υποδύονταν ένα ζευγάρι.

Τον Οκτώβριο του 2013 και λίγους μήνες πριν γίνουν γονείς, αποφάσισαν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο. Τρεις μήνες μετά γεννήθηκε η κόρη τους Εύα.

Το 2017 οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο αλλά διατηρούν καλές σχέσεις.

Το πρώην ζευγάρι είχε δημοσιοποιήσει το χωρισμό του με μια ανακοίνωση που εστάλη σε όλα τα ΜΜΕ με τη δικηγόρο τους να τονίζει πως στόχος τους είναι να μη δοθεί μεγάλη έκταση στο χωρισμό προφυλάσσοντας την ψυχική υγεία της 4χρονης Εύας.

Πλέον και οι δύο έχουν γυρίσει σελίδα στην προσωπική τους ζωή, αφού η Βάσω Λασκαράκη έχει παντρευτεί τον Λευτέρη Σουλτάτο και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι αρκετά χρόνια σε σχέση με την Κατερίνα Γερονικολού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ