Μαίνεται ο «εμφύλιος» της οικογένειας Βλάχου – Στην αντεπίθεση η χήρα του ηθοποιού

0
114

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της δεύτερης συζύγου του Ανέστη Βλάχου, Μαρίας Γαρίτση, η διαθήκη αυτή βρίσκεται ήδη σε συμβολαιογράφο και αναμένεται να ανοιχτεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

 

Ο γιος του Ηρακλής αμφισβητεί την γνησιότητα της ιδιόχειρης διαθήκης που έδωσε ο ηθοποιός την κόρη του Έλλη και είναι διατεθειμένος να φτάσει την υπόθεση στην δικαστική αίθουσα.
«Είναι δύσκολη η απώλεια. Μου λείπει η παρουσία του και οι συμβουλές του. Προσπαθούμε να το διαχειριστούμε. Δεν πρόκειται για δύο οικογένειες που έχουν χωριστεί για τη διαθήκη, είναι μία οικογένεια», είχε δηλώσει ο εγγονός του Ανέστης Βλάχος και συνέχισε:

«Η οικογένειά μας είναι η μία από τον πρώτο γάμο του παππού μου και η άλλη από τον δεύτερο. Δεν θα ήθελα να πάρω θέση στο ζήτημα της διαθήκης, αφορά τον πατέρα μου και τη θεία μου. Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας προσευχόμαστε να πρυτανεύσει η λογική».

«Αυτό που υπάρχει σαν περιουσία είναι ένα σπίτι και κάποια αγροτεμάχια. Δεν είναι τόσο μεγάλο το ζήτημα. Θέλω και εύχομαι ο μπαμπάς μου με τη θεία μου να κάτσουν σε ένα τραπέζι και να πρυτανεύσει η λογική», πρόσθεσε επίσης ο Ανέστης Βλάχος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ