Μάσκες τον Σεπτέμβριο- Σε ποιους χώρους θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας

0
96

Δεκάδες ερωτήματα φτάνουν από ανεμβολίαστους εργαζόμενους για το τι αναμένεται να ισχύσει από Σεπτέμβριο με τα rapid test.

Χιλιάδες ανεμβολιάστοι εργαζόμενοι προσέρχονται μέχρι και σήμερα στην εργασία τους με αρνητικό rapid test. Ένα μέτρο που αποφασίστηκε τον Μάιο καθώς μέχρι τότε υποχρεωτικά ήταν δύο αρνητικά rapid test για ανεμβολίαστους εργαζόμενους.

Μάλιστα, το θέμα αυτό αναμένεται να συζητηθεί τις επόμενες μέρες στη συνεδρίαση της επιτροπής Εμπειρογνωμόνων προκειμένου να αποφασιστεί το πλαίσιο εργασίας για τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους.

Σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση επιθυμεί την σταδιακή επιστροφή όλων των πολιτών στην πλήρη ελευθερία, με την κατάργηση των πιστοποιητικών εμβολιασμού και την ελεύθερη πρόσβαση των μαθητών χωρίς μάσκα στα σχολεία. Ωστόσο, η απόφαση αυτή επαφίεται στους ειδικούς με την κυβέρνηση να κάνει πράξη την γνωμοδότησή τους.

Μάσκες τον Σεπτέμβριο
Η υποχρεωτικότητα παραμένει στα νοσοκομεία, στις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και σε συναφείς δομές, καθώς επίσης και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αστικού τύπου, όπως τα λεωφορεία, ο ηλεκτρικός, το μετρό, το τρόλεϊ και το τραμ.

Υποχρεωτική η χρήση μάσκας στα ταξί, τους εσωτερικούς χώρους των πλοίων και τα φαρμακεία.

Άρα, υποχρεωτική η χρήση μάσκας παραμένει σε:

Νοσοκομεία
Γηροκομεία
Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αστικού τύπου (λεωφορεία, Ηλεκτρικός, Τραμ, τρόλεϊ)
ταξί
φαρμακεία
εσωτερικοί χώροι πλοίων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ