Μπριζόλες “λουκούμι”

0
574

Όλα τα μυστικά και μια συνταγή βήμα-βήμα για νόστιμες ζουμερές μπριζόλες από το mamafagito.gr

Υλικά
3 μπριζόλες χοιρινές
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Χυμό από 1 πορτοκάλι
1 κ.σ. μέλι
Μουστάρδα
Πάπρικα γλυκιά

Πλένουμε καλά τις μπριζόλες και τις βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να στεγνώσουν.
Τις τοποθετούμε στο ταψί και τις αλείφουμε με τα χέρια με το ελαιόλαδο καλά και από τις δυο πλευρές.

Στην συνέχεια τις αλατοπιπερώνουμε καλά και από τις δυο πλευρές προσθέτοντας και την ρίγανη .Στη συνέχεια  αλείφουμε τις μπριζόλες με λίγη μουστάρδα.

Αμέσως μετά ρίχνουμε την γλυκιά πάπρικα.

Στύβουμε το χυμό πορτοκαλιού και προσθέτουμε μέσα το μέλι.Ανακατεύουμε καλά και με αυτό ραντίζουμε τις μπριζόλες από επάνω όσο μένει το ρίχνουμε μέσα στο ταψί στον πάτο.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στο πάνω κάτω για μιάμιση ώρα στους 200 βαθμούς.

Τις γυρίζουμε κάθε τόσο για πάρουν ωραίο χρώμα.

Σερβίρουμε μαζί με το ζουμί τους και συνοδεύουμε με την εξαιρετική ανηθοσαλάτα του mamafagito.gr!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ