Ο γιός του Βλάχου κατέθεσε μήνυση για ανθρωποκτονία εναντίον της τελευταίας γυναίκας του ηθοποιού

0
89

O Ηρακλής Βλάχος, κατέθεσε μήνυση για πλαστογραφία με χρήση, απάτη επι τω δικαστηρίω και ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, άλλως εξ αμελείας.

Η υπόθεση αφορά στην διαθήκη του αείμνηστου ηθοποιού, Ανέστη Βλάχου, η οποία όταν δημοσιεύθηκε προκάλεσε τριγμούς, καθώς ο γιος του φαίνεται να την αμφισβητεί. Στην διαθήκη γράφεται πως ο αγαπημένος ηθοποιός ορίζει αποκλειστική κληρονόμο την κόρη του που απέκτησε στον δεύτερο γάμο του.

Ο Ηρακλής αμφισβητεί πως αυτός είναι ο γραφικός χαρακτήρας του πατέρα του και μάλιστα μέσα από το διαδίκτυο έκανε έκκληση σε όποιον έχει χειρόγραφά του να του τα παραχωρήσει.
«Ευτυχώς δεν είχα ποτέ καλές σχέσεις με τη δεύτερη σύζυγο του πάτερα μου και την ετεροθαλή αδερφή μου. Είχα τυπικές σχέσεις. Αναγκαστικές μάλλον. Αν έβλεπα αυτά τα άτομα στον δρόμο, όχι μόνο δεν θα τα κοιτούσα αλλά θα έτρεχα μακριά» αναφέρει και συνεχίζει:  «Δεν υπάρχει διαθήκη. Είναι ένα μπακαλόχαρτο. Μία χαρτοπετσέτα. Το έγραψε κάποιος άλλος. Χωρίς μάρτυρες. Ιδιόγραφη. Με λόγο και γραφή που δεν είναι του πατέρα μου» τόνισε ο Ηρακλής Βλάχος. Και διερωτάται «γιατί η κυρία Βλάχου όσο ήταν εν ζωή δεν ήρθε να μου πει ξέρεις τα άφησε όλα σε εμένα ο πατέρας για να ρωτήσουμε τον πατέρα;».

Ερωτηθείς για το τι ακριβώς γράφει αυτή η διαθήκη απαντά «Γράφει ότι δίνει στην κόρη του όλη την κινητή και ακίνητη περιουσία χωρίς να αναφέρει λεπτομέρειες. Είχε ένα σπίτι, ένα στη Δράμα και αγροτεμάχια, είχε τα δικαιώματα. Το θέμα είναι ηθικό για εμένα».

nassosblog.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ