«Ο Πέτρος Φιλιππίδης επιτέθηκε σεξουαλικά στην σύντροφο μου»

0
68

Και ενώ ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει αποφυλακιστεί λόγω προβλημάτων υγείας, μια νέα αποκάλυψη έρχεται να κάνει ο Γιώργος Λαμπάτος

Ο γνωστός ηθοποιός δηλώνει πως ο κατηγορούμενος, την εποχή που γύριζαν τη σειρά «Χάι Ροκ», είχε επιτεθεί σεξουαλικά στην πρώην σύντροφό του, κάτι που το έμαθε πριν λίγες μέρες.

Η αποκάλυψη για τη σεξουαλική παρενόχληση στη σύντροφο του
Ο Γιώργος Λαμπάτος προσκεκλημένος της εκπομπής «Open Weekend» μίλησε στην Πέννυ Καβέτσου, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά

«Είμαι ταλαιπωρημένος από τον Πέτρο όλα αυτά τα χρόνια που απαξίωσε τελείως την ύπαρξή μου. Όταν με είδε στο δικαστήριο μού έκανε ένα νεύμα σαν να λέει «κι εσύ εδώ εναντίον μου;» κι εγώ του απάντησα με ένα νεύμα ότι με αυτά που έχεις κάνει…».

Ο Πέτρος είναι ένα ξεφτιλισμένο άτομο
«Θα σας κάνω μια αποκάλυψη που δεν γνωρίζει κανένας και που δεν γνώριζα κι εγώ μέχρι πριν λίγες μέρες. Πρώην σύντροφός μου δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον Πέτρο.

Αν το είχα μάθει τότε, θα ήμουν εγώ στη φυλακή και όχι αυτός. Μιλάμε για σεξουαλική επίθεση. Ήταν μία ακόμα μαχαιριά από τον Πέτρο στην καρδιά μου. Με πήρε τηλέφωνο η πρώην σύντροφός μου και μου το είπε».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Λαμπάτος ανέφερε: «Ο Πέτρος είναι ένα ξεφτιλισμένο άτομο. Δεν πιστεύω ότι υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ